MIRKOVIĆ OTKRIVA! ANĐUSA NAMESTIO VUČIĆEV TAJKUN MILOJICA MARKOVIĆ: Zaustavio istrage protiv njega zbog korupcije i dao mu silne DRŽAVNE POSLOVE!
Foto: Fonet/Damir Dervišagić

razotkriveni!

MIRKOVIĆ OTKRIVA! ANĐUSA NAMESTIO VUČIĆEV TAJKUN MILOJICA MARKOVIĆ: Zaustavio istrage protiv njega zbog korupcije i dao mu silne DRŽAVNE POSLOVE!

Mirković, bivši savetnik ministra saobraćaja, otkrio da je Vučić dao direktivu da se Milojici Markoviću daju milionski poslovi. Samo u jednoj prilici, pošto je Vučićevim ljudima pozajmio 2 miliona evra, Vučić je naložio da se Markoviću da posao vredan 25 miliona evra...

Objavljeno:

Saša Mirković oglasio se povodom montiranog hapšenja novinara i televizijskog voditelja Dejana Anđusa i otkrio pravu pozadinu privođenja. Mirković, koji je ranije obavljao funkciju pomoćnika ministra saobraćaja, je otkrio da iza svega stoji Vučićev tajkun Milojica Marković, koji godinama dobija državne poslove.

VLAST HAPSI NOVINARE: Vučić zapravo uhapsio Dejana Anđusa zbog kritike, a kao izgovor organizovali da ga optuže za iznudu pod sumnjivim okolnostima! (VIDEO)

- Ovaj što ga je prijavio je Milojica Marković, vlasnik "Srem puta" i veliki hohštapler. Marković je izbegao zatvor tako što se približio Anđusu koji ga je odveo kod Vučića 2015. godine i Vučić ga je skinuo sa liste za hapšenje - otkriva Mirković.

foto: Filip Plavčić

Vučić naredio da se daju milionski poslovi

On dodaje da je Milojica Marković bio uključen u putarske poslove, po nalogu Aleksandra Vučića.

- Inače Marković je bio vlasnik i "Kruševac put", kao i "Bačka put". Nekoliko puta sam ga video kako sedi sa Anđusom, čak mi je rekao jednom prilikom 2015.godine dok smo ručali sa Zoranom Drobnjakom, direktorom Puteva Srbije, da mu je Anđus partner u firmi. Tom prilikom je Drobnjak izvadio neku cedulju i rekao da mu je Vučić naredio da Milojici Markoviću svaki mesec da posao u vrednosti od više desetina miliona dinara. Osim Drobnjaka te zadatke su dobile i određene lokalne samouprave kao i AP Vojvodina. Sve se to dešavalo u drugoj polovini 2015.godine. Koliko znam i danas se "pomaže" tom istom Milojici Markoviću. Sve ovo kao i mnoge druge stvari sam snimio i pothranio na nekoliko adresa u inostranstvu, da ukoliko se nešto desi meni ili mojoj porodici se zna ko je naredbodavac, a to je Aleksandar Vučić - objašnjava Mirković.

foto: Filip Plavčić

Kad je Anđus ove godine rešio da više ne ćuti i ne okreće glavu od stradanja naroda, isti Milojica Marković ga izopštava iz firme i sada mu namešta hapšenje zajedno sa Vučićem. To je kratka suština, dodaje Saša Mirković.

Dokumentacija o malverzacijana i nameštenim poslovima

- Inače sve vreme Miki Marković je jedan od najvećih kriminalaca u Putarskoj industriji, koji radi pod okriljem Određenih ljudi iz SPS, DS i sada SNS - navodi Mirković.

- Svojevremeno je taj Marković FK Crvena Zvezda i Goranu Vesiću pozajmio 2 miliona evra, zbog toga su Putevi Srbije morali da Milojici Markoviću i Europarku, Srem Putu i Kruševac Putu daju posao od 25 miliona evra da bi se Milojica namirio zbog novca koji je dao Vučićevim ljudima. Mogu o tome dosta, jer sam kao pomoćnik ministra saobraćaja imao uvid u sve to, a posedujem i obilnu dokumentaciju - otkrio je Saša Mirković.

- Zahtevao sam da se uradi kernovanje puteva i proveri debljina asfalta. Zahtevao sa da se uvedu tenderi za održavanje puteva. Vučić ništa nije hteo da prihvati i podneo sam ostavku na mesto pomoćnika ministra za puteve. Dejana sam upozoravao da će ga taj isti Milojica Marković namestiti jer sada ima drugog gazdu, a možda i više njih - zaključuje.

foto: PRINSTCREEN, FACEBOOK

Političari kad se dohvate neke funkcije gledaju kako da što pre uzmu neki novac i onda zaštite ovakve bitange i kriminalce koji su kao Milojica Marković.

U današnjoj vlasti postoji i jedan Narodni poslanik kome je Milojica kupio kuću na Bežanijskoj kosi.

Dejan Anđus je žrtva političkog progona Aleksandra Vučica i njegove bagre kao i cela Srbija!

Ja to najbolje razumem jer znam šta su radili meni i mojim najbližim zato što nisam hteo da izvršavam njihove zadatke.

Dejane drži se! Do pobede i do SLOBODE ZA CELU SRBIJU!!!, kaže u svom otvorenom pismu Saša Mirković.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.