VLAST HAPSI NOVINARE: Vučić zapravo uhapsio Dejana Anđusa zbog kritike, a kao izgovor organizovali da ga optuže za iznudu pod sumnjivim okolnostima! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

POZNATI VODITELJ VEĆ PRIVOĐEN NA INFORMATIVNI RAZGOVOR U BIA

VLAST HAPSI NOVINARE: Vučić zapravo uhapsio Dejana Anđusa zbog kritike, a kao izgovor organizovali da ga optuže za iznudu pod sumnjivim okolnostima! (VIDEO)

Televizijski voditelj Dejan Anđus uhapšen je jutros u Beogradu pod sumnjivim okolnostima! Kako saznajemo, Vučićev čovek mu je namestio iznudu kako bi sebi spasao poslove!

Objavljeno:

Kako Kurir saznaje, Dejana Anđusa su uhapsili pod sumnjivom optužbom za iznudu, iako nekoliko izvora tvrdi da je u pitanju čista nameštaljka i da je čovek koji ga je optužio uradio sve u dogovoru sa ljudima bliskim Aleksandru Vučiću, jer mu je garantovano da njegovi poslovi neće biti dovođeni u pitanje.

Naime, kako izvor Kurira navodi, čovek koji je optužio Anđusa za iznudu i kome je traženo da to snimi blizak je saradnik političara i godinama se bavi poslovima za državu, a država mu je najveći klijent.

Zanimljivo je da je Anđus do pre dve nedelje bio zaposlen baš kod njega u firmi, ali je nakon kritika prema Vučiću dobio otkaz.

Inače, u većini ostalih medija Anđus je uglavnom označen kao "kontroverzni" i gotovo uvek spominje se seks sa maloletnicom, što pokazuje da je očigledno da je sve pisano u jednom centru bliskom Vučiću, a potom podeljeno režimskim medijima.

foto: Filip Plavčić

Očekuje se i da neki "izvor" dostavi snimak navodne iznude i time potvrdi optužbu, a sve to ima za cilj da se diskredituje sve što je Anđus izneo vezano za kriminal, od finansiranja Vučićeve privatne vojske od para EPS-a pa do načina kako je sa Vučićem zajedno dogovorao poslove za neke putarske firme.

Podsetimo, novinar Dejan Anđus već je početkom meseca pozivan na informativni razgovor u Bezbednosno-informativu agenciju gde je satima držan i ispitivan jer je izneo optužbe protiv Aleksandra Vučića, o čemu je pisao Kurir!

Ovaj vid pritiska na medije usledio je odmah pošto je javnost od Anđusa čula kako Vučić tesno sarađuje s vođama navijačkih grupa, kojima čak i namešta unosne poslove preko tendera u javnim preduzećima.

Gostujući u emisiji „Da se ne lažemo“ kod Ratka Femića na Kurir TV, Anđus je izneo šokantne podatke, za koje tvrdi da su posledica sprege ljudi iz vrha vlasti i opasnih momaka s tribina...

Zanimljivo je da je na većini medija Anđus označen kao "kontroverzni" i spominje se seks sa maloletnicom. Očigledno da je pisano iz jednog centra odnosno deliveri unita bliskog Vučić

Pritisak

Anđus je tada objasnio genezu tog odnosa i napomenuo da je on bio sasvim drugačiji dok je Vučić bio u SRS.

- Slučaj Zvezdinih navijača je kompleksna stvar. Oni su bili bliski Demokrtaskoj stranci dok su bili na vlasti, i tada su bili protiv Vučića, tadašnjeg radikala. Oni su tada bili suprotna strana i oni su u Vučićevim očima ili, žargonski rečeno u našem tadašnjem druženju, bili ustaše. Dakle, ustaše sa severa koje ruše vlast Miloševića, Vojislava Šešelja, radikala i samog Vučića. Oni su bili, kolokvijalno rečeno, ustaše na ulici - rekao je tada Anđus.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.