MA, KOJA VLADA I EKSPOZE, ONI BLENU U TABLET I GLEDAJU SPORT: Udovičić, Šarčević, Lončar i Knežević usred sednice prate tekvondo? (FOTO)
Foto: TWITTER / TATJANA MACURA

da se razonode malo...

MA, KOJA VLADA I EKSPOZE, ONI BLENU U TABLET I GLEDAJU SPORT: Udovičić, Šarčević, Lončar i Knežević usred sednice prate tekvondo? (FOTO)

Verovatno poučeni iskustvom od juče i vođeni mišlju da će i današnja sednica trajati "večno", ministri su odlučili da ponesu rekvizite za zabavu

Objavljeno: 16:31h

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas sednicu, na čijem dnevnom redu je izbor Vlade Srbije.

Sednica je počela juče, a mandatarka za sastav nove Vlade Ana Brnabić iznoseći ekspoze istakla je da će prioriteti njene vlade biti digitalizacija, obrazovanje, nastavak ekonomskih reformi i ubrzanje privrednog razvoja.

foto: Printskrin / RTS

Međutim, neki poslanici rešili su da se malo razonode. Verovatno poučeni iskustvom od juče i vođeni mišlju da će i današnja sednica trajati "večno", odlučili su da ponesu rekvizite za zabavu.

Tatjana Macura, poslanica u Narodnoj skupštini i član glavnog odbora poketa Dosta je bilo, na Tviteru je objavila fotografiju koja najbolje dočarava koliko su poslanici zapravo zainteresovani za rad.

Naime, kako je Milica Mandić srpska reprezentativka u tekvondou i članica TK Galeb osvojila titulu svetskog prvaka na takmičenju u Južnoj Koreji, određeni poslanici nisu mogli to da propuste, te su zanemarili sednicu i ono što je na dnevnom redu i pratili šta se dešava na takmičenju u Južnoj Koreji.

Vanja Udovičić je poneo tablet, dakle, spreman je jutros krenuo na posao, a kandidati za ministre Knežević, Lončar i Šarčević pomno su pratili dešavanje sa "skupštinskih tribina" (klupa).

Mora da su se mnogo smorili od jučerašnjeg "pomnog praćenja"...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.