MINISTRU SE SLOŠILO, PANIKA U SKUPŠTINI! Aleksandra Antića odvezla Hitna pomoć!
Foto: Dragan Kadić

nije mu dobro

MINISTRU SE SLOŠILO, PANIKA U SKUPŠTINI! Aleksandra Antića odvezla Hitna pomoć!

Sednica na kojoj treba da se raspravlja o predlogu kandidata za predsednika Vlade Srbije i članovima kabineta je trebalo da počne u 10.00

Objavljeno: 10:56h

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je rekla da je sednica kasnila jer je jednom od kandidata za ministre pozlilo.

Šef poslaničkog kluba SRS Vojislav Šešelj je potom rekao da je Hitna pomoć odvezla aktuelnog ministra i kandidata za budućeg ministra Aleksandra Antića.

Sednica na kojoj treba da se raspravlja o predlogu kandidata za predsednika Vlade Srbije i članovima kabineta je trebalo da počne u 10.00.

Ipak, sa nešto više od pola sata zakašnjenja sednica je počela, a po utvrđivanju kvoruma za povredu Poslovnika javio se poslanik SRS Nemanja Šarović. On je istakao da kašnjenja nije smelo da bude, kao i da ako je imala “važnija posla“ da je Gojkovićeva vođenje sednice trebalo da preda nekome od potpredsednika. Gojkovićeva je potom rekla da to što je Šarović istakao “ne odgovara istini“, kao i da je sednica kasnila jer je jednom kandidatu za ministra pozlilo.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.