MIRA BANJAC O UDARU NA AMG I ALEKSANDRA RODIĆA: Strašno je što živimo u vreme kada nismo daleko od klečanja
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

o napadima na acu rodića

MIRA BANJAC O UDARU NA AMG I ALEKSANDRA RODIĆA: Strašno je što živimo u vreme kada nismo daleko od klečanja

Eminentna glumica Mira Banjac, povodom udara na Adrija medija grupu i njenog predsednika Aleksandra Rodića, izjavila je da je strašno što živimo u vreme kada moramo da saginjemo glavu, a kako je rekla, nismo daleko ni od klečanja

Objavljeno:

- Stašno je stanje. Nemam više snage da jedno isto ponavljam kao papagaj. Živimo od danas do sutra. Ljudi moraju da saginju glave, a nismo daleko ni od klečanja.

Podsetimo, pre samo 15 dana, "Adrija medija grupa" (AMG) Aleksandra Rodića i sve firme u vlasništvu porodice Rodić dobile su zvanična uverenja od Poreske uprave Ministarstva finansija Republike Srbije da su izmirile sve obaveze koje su u nadležnosti Poreske uprave. "Adrija medija grupa" je od 2012. godine dosad platila 1.628.473.710 dinara na ime raznih poreza Republici Srbiji.

AMG i sve kompanije koje posluju u okviru njega takođe su dobili i uverenja od Sekretarijata za javne prihode Gradske uprave Grada Beograda da su sva potraživanja izmirena sa 9. junom 2017, a onda se pojavio izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. koji je narastao do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.