SINIŠA MALI POTPREDSEDNIK VLADE? Uvode se još dva resora!
Foto: Dragana Udovičić

PROMENE

SINIŠA MALI POTPREDSEDNIK VLADE? Uvode se još dva resora!

Nova vlada imaće najverovatnije dva resora više nego sadašnja - ministarstvo ekologije na čijem čelu bi bio socijalista Goran Trivan, i ministarstvo za evropske integracije koje će voditi Jadranka Joksimović, saznaju Novosti

Objavljeno: 08:42h

U Nemanjinu 11 bi ponovo mogao da se useli i gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je, kako piše Blic, jedan od kandidata za potpredsednika Vlade za investicije.

Mali je trenutno prvi čovek prestonice, ali bi, kako je ranije najavio predsednik Aleksandar Vučić, uskoro trebalo da podnese ostavku, jer je "zbog kampanje koja se vodi protiv njega nemoguće raditi u takvim uslovima", piše Blic.

DIKTATOR U PANIČNOM STRAHU: Posle najave ubistva Rodića, Vučić preko svojih drugih novina pokušao DA OD RODIĆA NAPRAVI "UBICU"!

foto: Fonet / Nenad Orević

Iako se pojavila najava da će Mali voditi kabinet Ane Brnabić kada preuzme premijersko mesto, do toga najverovatnije neće doći. Vratiće se on u Vladu, ali kao potpredsednik zadužen za investicije, kaže izvor Blica.

Ono što se malo zna je da je Mali zadužen za odnose sa arapskim zemljama koje čine značajan deo investicija u Srbiji, tako da će praktično samo nastaviti da vodi priču koja mu je već poznata, dodaje izvor Blica.

Nova vlada imaće najverovatnije dva resora više nego sadašnja - ministarstvo ekologije na čijem čelu bi bio socijalista Goran Trivan, i ministarstvo za evropske integracije koje će voditi Jadranka Joksimović, saznaju Novosti.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.