SKANDAL PREDSEDNIK POSLE BATINAŠA IDE KORAK DALJE: Vučić angažovao Jocu Amsterdama da ga brani od Rodića
Foto: Fonet, Beta

PRLJAVA IGRA

SKANDAL PREDSEDNIK POSLE BATINAŠA IDE KORAK DALJE: Vučić angažovao Jocu Amsterdama da ga brani od Rodića

Joca Amsterdam osuđen je na 15 godina zatvora u slučaju "Goksi Bombaš", ali mu je ta kazna 2013. amnestijom smanjena za četvrtinu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne prestaje sa svojom hajkom na dnevni list Kurir i predsednika kompanije Aleksandar Rodića, pa je u toj prljavoj igri ovaj put otišao toliko daleko da je angažovao osuđenika za ubistvo - Jocu Amsterdama!

Naime, Vučić je intervjuom sa Amsterdamom koji je plasirao preko nedeljnika "Ekspres", koji je u vlasništvu njegovog kuma Gorana Veselinovića, teško optužio Rodića i Kurir da sa crnogorskim političarem i biznismenom Ratkom Kneževićem maltene sprema državni udar!

Naslov skandaloznog intervjua koji je nedeljnik pod kontrolom predsednika Srbije plasirao na naslovnoj strani je "Ratko Knežević sa Pukanićem rušio Đinđića, danas sa Rodićem ruši Vučića"!

Osim toga, Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, koji je u zatvoru Zabela, u intervjuu kumovskom nedeljniku je optužio i Ratka Kneževića da je organizovao atentat na Vanju Bokana, da je postavljao lokatore za vreme NATO bombardovanja SRJ 1999, da je umešan u ubistvo dvojice vojnika u Topčideru.

Joca Amsterdam osuđen je na 15 godina zatvora u slučaju "Goksi Bombaš", ali mu je ta kazna 2013. amnestijom smanjena za četvrtinu. Sreten Jocić je pre dve godine oslobođen optužbe za organizaciju ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanića.

( Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.