ON JE NAJNAPREDNIJI NAPREDNJAK: Direktor koji je predvodio Vučićeve batinaše ima 4 diplome, prvu dobio u 32. godini!
Foto: PRTSC

sns fore i fazoni!

ON JE NAJNAPREDNIJI NAPREDNJAK: Direktor koji je predvodio Vučićeve batinaše ima 4 diplome, prvu dobio u 32. godini!

Obzirom da sada ima punih 44 godine, može se reći da mu je članstvo u SNS-u pored direktorskog mesta omogućilo i neispunjeni san iz mladosti - mnogostruko obrazovanje

Objavljeno:

Izvršni direktor za finansijske poslove JKP GSP "Beograd" Dejan Krstović koji je predvodio naprednječke nasilnike u nasilju nad građanima i novinarima dok je Vučić polagao zakletvu u Skupštini, krije još jednu tajnu.

Ovog puta, u pitanju je sve učestalija pojava među SNS kadrovima - sticanje diplome "pod stare dane". Krstović je inače rodom sa Kosova, radio je u Poreskoj upravi, u područnoj jedinici Peć i regionalnom centru Priština, da bi 2005. godine prešao u filijalu u Zemunu.

BRUKA DRŽAVE SRBIJE: Direktor GSP predvodio Vučićeve batinaše koji su MALTRETIRALI GRAĐANE? (FOTO) (VIDEO)

Krstović je završio Višu ekonomsku školu u Peći gde je stekao diplomu ekonomiste 2004/2005 godine, što znači da je tada imao 32 godine. Nije mnogo čekao, već se odmah bacio na sledeću diplomu.

foto: PRTSC

Završio je Visoku strukovnu školu za preduzetnike i stekao zvanje strukovnog menadžera, a prvi stepen visokog obrazovanja stekao je 2009/2010. godine i to u 37. godini! Pošto su mu se diplome osladile rešio je da zagrize još jače.

2010. na 2011. godinu Krstović je stekao diplomu ekonomiste na Fakultetu za obrazovanje diplomiranih pravnika i diplomiranih ekonomista za rukovodeće kadrove.

foto: PROMO, PRTSC

Ipak, ni tu se nije zaustavio. Upisao je i završio master na Fakultetu za poslovne studije i pravo Univerziteta Union - Nikola Tesla u Beogradu 2015/2016 god u svojoj 43-oj godini. Obzirom da sada ima punih 44 godine, može se reći da mu je članstvo u SNS-u pored direktorskog mesta omogućilo i neispunjeni san iz mladosti - obrazovanje.

Podsećamo, među huliganima koji su nasrnuli na građane, u prvom redu se našao i Krstović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.