BRUKA DRŽAVE SRBIJE: Direktor  GSP predvodio Vučićeve batinaše koji su MALTRETIRALI GRAĐANE? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo, prtsc

sramota

BRUKA DRŽAVE SRBIJE: Direktor GSP predvodio Vučićeve batinaše koji su MALTRETIRALI GRAĐANE? (FOTO) (VIDEO)

Direktor GSP-a istakao se i prilikom nasilja nad fotoreporterima i novinarima na Trgu Nikole Pašića

Objavljeno:

Izvršni direktor za finansijske poslove JKP GSP "Beograd" Dejan Krstović predvodio je naprednjačke huligane u nasilju nad građanima na dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić polagao zakletvu u Skupštini, tvrdi novinar Predrag Popović.

VUČIĆEV GORILA POSTROJAVA I NAROD I POLICIJU: Pogledajte kako SNS batinaš maltretira građane na Terazijama! (VIDEO)

ČOVEK KOJI JE POBEDIO VUČIĆA KAO NIKO U OVOJ DECENIJI: Naprednjaci su opljačkali Novu Varoš i NAROD IH JE KAZNIO!

- Dok je Aleksandar Vučić, 31. maja, polagao predsedničku zakletvu, grupa protestanata se uputila prema Skupštini Srbije. Izlaz iz podzemnog prolaza na Terazija blokirala je gomila siledžija iz Srpske napredne stranke. Uz psovke i pretnje, silom su sprečili građane da izađu iz prolaza. Do ozbiljnijeg incidenta nije došlo zahvaljujući prisebnosti Zorana Živkovića. Među huliganima koji su nasrnuli na građane, u prvom redu se našao i Krstović. Direktor GSP - a istakao se i prilikom nasilja nad fotoreporterima i novinarima na Trgu Nikole Pašića - napisao je Popović na svom sajtu.

Krstović je inače rodom sa Kosova, radio je u Poreskoj upravi, u područnoj jedinici Peć i regionalnom centru Priština, da bi 2005. prešao u filijalu u Zemunu.

foto: prtsc

U Krstovićevoj biografiji stoji da je završio gimnaziju "11. maj" u Peći, pa je završio Višu ekonomsku školu, takođe u Peći gde je stekao diplomu ekonomiste - viša stručna sprema stečena je 2004/2005 godine.

Posle toga je završio Visoku strukovnu školu za preduzetnike i stekao zvanje strukovnog menadžera, a prvi stepen visokog obrazovanja stekao je 2009/2010. godine, a onda na Fakultetu za obrazovanje diplomiranih pravnika i diplomiranih ekonomista za rukovodeće kadrove gde je diplomu ekonomiste stekao 2010/2011 god.

foto: prtsc

Tu se nije zaustavio, pa je master upisao i završio na Fakultetu za poslovne studije i pravo Univerziteta Union - Nikola Tesla u Beogradu 2015/2016 god.

Predsednik Komisije za utvrđivanje tržišne vrednosti nepokretnosti i pokretnosti Poreske uprave Zemun postao je 2014, a 2015. upisao je master studije na Fakultetu za poslovne studije i pravo Univerziteta Union – Nikola Tesla u Beogradu.

(Espreso.co.rs / predragpopovic.wordpress.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.