DRAGAN ŠUTANOVAC: Opozicija da se ujedini za beogradske izbore
Foto: Dragan Kadić

PREDLOG LIDERA DS

DRAGAN ŠUTANOVAC: Opozicija da se ujedini za beogradske izbore

Na pitanje ko će biti kandidat DS za gradonačelnika Beograda, rekao je rekao da još nema

Objavljeno:

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da opozicija treba se ujedini na neki način, a da će glavno pitanje DS za beogradske izbore biti životni standard građana.

DOKAZ DA SU BATINAŠI "NAPREDNI": ĐUKA podržao huligane koju su maltretirali novinare (FOTO) (VIDEO)

- Opozicija treba da se ujedini, oko jasne platforme, jer nije dovoljna mržnja prema bilo kome, pa da na gradske izbore izadjemo s tom listom - rekao je Šutanovac za televiziju N1.

On je rekao da opozicija treba da se ujedini, makar i u dve kolone, ali je na pitanje da li su na primer "Dveri" prihvatljive kao koalicioni partner, Šutanovac je odgovorio da nisu.

"Dveri nisu prihvatljiv koalicioni partner za DS. Imaju politiku koja se ni na koji način ne poklapa sa politikom DS", rekao je Šutanovac.

Upitan ko će biti kandidat DS za gradonačelnika Beograda, Šutanovac je rekao da još nema ime i da bi DS prihvatila i kandidata nekog koalicionog partnera, ako bi taj kandidat bio bolji.

Upitan o povratku nekadašnjeg gradonačelnika Beograda i predsednika DS Dragana Đilasa u politiku, Šutanovac je rekao da je pročitao njegov program za oporavak Srbije, i da mu se "ne čini kao nešto epohalno".

(Espreso.co.rs / Beta )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.