STEFANOVIĆ JE NIKO, NEKA BUDE SREĆAN AKO NE BUDE UHAPŠEN: Dejan Anđus o prebijanju novinara! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

oštra reakcija!

STEFANOVIĆ JE NIKO, NEKA BUDE SREĆAN AKO NE BUDE UHAPŠEN: Dejan Anđus o prebijanju novinara! (FOTO)

Novinar Dejan Anđus kaže da su Kurirove ekskluzivne fotografije batinaša koji su tukli novinare u danu kada je Aleksandar Vučić položio zakletvu i postao predsednik Srbije slika i prilika vremena u kome živimo

Objavljeno: 15:20h

Anđus se napomenio da tog dana on nije bio napadnut, iako je bio u grupi demonstranata, ali da potvrđuje saznanja do kojih je Kurir došao.

"Slažem se sa svim onim činjenicama do kojih ste došli. Te fotografije su slika i prilika u kome živimo. Batinama pokušavaju da zaplaše novinare i ovo društvo. A ko su zapravo ti batinaši znaće se tek kada Aleksandar Vučić ode sa vlasti. Mene su u BIA ispitivali, bili su vrlo nejasni, vrteli su se u krug. Nisu imali argumente i nikome nije bilo jasno na koji sam ja to način ugrozio svoj rad ili rad neke druge organizacije", rekao je Anđus za Kurir koji je posle emisije "Da se ne lažemo" pozvan na informativni razgovor u Bezbednosno-informativnoj agenciji koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću posle svega poslao jasnu poruku.

SAŠA JANKOVIĆ O MALTRETIRANJU NOVINARA I GRAĐANA: Na meti je svako ko zasmeta strahovladi!

"Vrtiš se u krug, imaginarno vladaš", rekao je novinar i potom objasnio.

"Vučić ne zna šta će sa sobom. Vrti se u krug. On samo iznutra vlada, a sa strane je nemoćan", objašnjava Dejan Anđus.

foto: Dado Đilas

On je rekao da se ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije do sada oglasio ovim povodom iz ovog razloga:

"Stefanović je niko u ovom režimu. Mali predsednik gradskog odbora. Neka bude srećan ako ne bude i sam uhapšen zbog raznih mahinacija. Njegovu sudbinu određuje Aleksandar Vučić. Običan partijski vojnik koji sve radi po nalogu Vučića", rekao je Anđus.

"Mene su u BIA ispitivali, bili su vrlo nejasni, vrteli su se u krug. Nisu imali argumente i nikome nije bilo jasno na koji sam ja to način ugrozio svoj rad ili rad neke druge organizacije", napomenuo je Anđus koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću posle svega poslao jasnu poruku.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.