DAČIĆU, PAZI SE! Naprednjak ŽURKOM već proslavio mesto premijera!
Foto: Marina Lopičić

siguran u fotelju?!

DAČIĆU, PAZI SE! Naprednjak ŽURKOM već proslavio mesto premijera!

Da li je pozvao Dačića?

Objavljeno:

Još se ne stišava bura oko imena novog premijera, a deo SNS smatra da je to mesto namenjeno za nekog iz njihovih redova.

Zbog toga je i posle konsultacija sa listom SNS, predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da su ga oni iznenadili stavom "da hoće da SNS da premijera".

foto: Zorana Jevtić

A ko bi mogao da se nada najviše ovom mestu?

- Malo je, recimo, poznato da je Vučić prošle godine formirajući Vladu, koja je sada u tehničkom mandatu, planirao Miloša Vučevića za ministarsku poziciju. Ipak, u poslednjem momentu je odustao i namenio mu fotelju gradonačelnika Srpske Atine. Zli jezici, ili dobro obavešteni ljudi, ovih dana prepričavaju da je Vučević vrlo bučnom žurkom već proslavio mesto premijera, kao i da su mu došli viđeniji ljudi, među kojima i nekadašnji socijalista Radoman Božović - piše Blic pozivajući se na dobro obaveštene izvore iz stranke.

foto: Fonet

Za kandidate za premijera, barem u javnosti, slove ministarka državne uprave Ana Brnabić, lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić, ali i Miloš Vučević. Donedavno je u igri bio i ministar policije Nebojša Stefanović, ali je on to demantovao, a sve su glasnije najave da bi u njegove ruke Vučić mogao da ostavi stranku kada bude odlučio da se povuče s mesta lidera stranke.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.