KRIMINAL U SAMOM VRHU BIA: Janković uhvatio agenta kako ga prati! REKAO MU JE SLEDEĆE! (FOTO)
Foto: Beta/Miloš Miškov

neverovatno

KRIMINAL U SAMOM VRHU BIA: Janković uhvatio agenta kako ga prati! REKAO MU JE SLEDEĆE! (FOTO)

Lider pokreta Slobodni građani Srbije Saša Janković danas je na delu uhvatio nepoznatog mladića, koji ga prati u stopu! Bivši predsednički kandidat čak je uslikao ovog čoveka i fotografiju objavio na svom Tviiter profilu

Objavljeno:

Sem toga, uvredljivi plakati protiv Saše Jankovića, danas su se ponovo pojavili na Novom Beogradu, u blizini njegovog stana.

- Krećem. Kuca poruku:"Sad odlazi, peške". Vraćam se, slikam ga, kažem: "Ja ću ti platiti to piće. Biće najskuplje koje si ikad popio" - ironično je objavio Janković, aludirajući na komunikaciju agenta BIA sa svojim pretpostavljenima!

Janković je samo još jedan koga vlast ilegalno prati, čime najgrublje zloupotrebljava državne institucije. Podsetimo, novopostavljeni direktor BIA Bratislav Gašić je naredio da se pod prismotru stavi predsednik kompanije Adria media Aleksandar Rodića, kao i članovi uređivačkog kolegijuma Kurira, i da ih prisluškuje.

"Budi dobar da ne prođeš kao cimer"

Uvredljivi plakati najpre su se pre tri dana pojavili na Banovom brdu, a na jednom njih Janković gleda svog psa uz poruku "Budi dobar da ne prođeš kao cimer. Morao sam, nije hteo da sluša". Na drugom stoji Jankovićeva slika uz poruku na engleskom koja znači "Budi smiren i ubij svog cimera". Plakati su bili izlepljeni po banderama u Lješkoj, Gogoljevoj i okolnim ulicama u beogradskom naselju Banovo brdo.

Povodom toga, Janković je 8. juna na tviteru odgovorio da će njihove autore "obrisati sa slike Srbije".

Danas su se isti plakati pojavili na jednoj autobuskoj stanici, blizu zgrade u kojoj Janković stanuje, a Janković je povodom toga na objavio tvit u kome kaže:

- Iza ove poslovne zgrade je moja stambena. Progon ću ja izdržati, ali Srbija je u rukama zla - napisao je Janković.

Janković je potom objavio još jedan tvit, u kome je postavio fotografiju nepoznatog čoveka, koji, kako je Janković naveo, prati njegovo kretanje.

Podsetimo i da je vlasnik Dnevnog Telegrafa Slavko Ćuruvija pre likvidacije 1999. je intenzivno praćen, što je kasnije obelodanjeno, čime je potvrđeno da su organi državne bezbednosti zloupotrebljeni za politički obračun i korišćeni za likvidacije političkih protivnika.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.