SKANDAL NA VRAČARU! Napadnut Dejan Anđus, i to zbog izjava o kriminalnim radnjama Vučića i Delija! (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Beta, Filip Plavčić

STRAŠNO

SKANDAL NA VRAČARU! Napadnut Dejan Anđus, i to zbog izjava o kriminalnim radnjama Vučića i Delija! (FOTO)

- Sedeo sam u baru kada mi je u jednom trenutku prišao jedan navijač, kako mi je rečeno, iz stare garde, i obratio mi se doslovno rečima: "Ajde marš odavde Indijanac" - kaže Anđus za Kurir

Objavljeno: 22:15h

Novinar Dejan Anđus napadnut je večeras oko 21 čas u kafiću "Vajn bar" u Njegoševoj ulici u Beogradu, saznaje Kurir! Težak incident se dogodio samo nekoliko dana pošto je Anđus otvoreno izneo podatke o milionskoim malverzacijama ljudi, bliski okruženju predsednika Srbije Alekdandra Vučića!

- Sedeo sam u baru kada mi je u jednom trenutku prišao jedan navijač, kako mi je rečeno, iz stare garde, i obratio mi se doslovno rečima: "Ajde marš odavde Indijanac" - kaže Anđus za Kurir.

foto: Filip Plavčić

- Upitao sam ga ko je, a on mi je odgovoio "Ko god da sam, ajde marš odavde", i zaleteo se da me udari. Ja sam se spremio da se odbranim, a njemu je stala ruka u vazduhu i onda se vratio u lokal i seo sa svojim društvom koje ga je bodrilo, navodi Anđus.

DELIJE O OVOME MAŠTAJU! Kada bi startnih 11 Zvezde izgledalo OVAKO, Liga Evrope bi bila REALNOST! (FOTO)

Napadač se vratio posle dva minuta sa bokalom vode, da bi se vratio nazad u lokal kada je video da je Anđus spremio da uzvrati čašom vode.

GROBARI O OVOME MAŠTAJU! Kada bi startnih 11 Partizana izgledalo OVAKO, Liga šampiona bi bila REALNOST! (FOTO)

- On je kao navijač Crvene zvezde, a ja sam je po njegovom mišljenku kritikovao. Najstrašnije je što niko nije smeo da reaguje, ni gosti ni menadžer lokala, koji je rekao da sam u pravu, ali da on nije ovloaščen da reaguje. Šta bi bilo da je napadač imao bombu, oružje? To je slika Vučićeve Srbije, neko ko traži tri minuta slave može da te nekažnjeno napadne u nekom lokalu - kaže Anđus.

foto: Filip Plavčić

Anđus je inače juče priveden na informativni razgovor u Bezbednosno-informativnoj agenciji gde je satima držan i ispitivan jer je izneo optužbe protiv Aleksandra Vučića, o čemu je pisao Kurir!

GROBARI SU UŠLI NA TERITORIJU DELIJA I NAPRAVILI VELIKU GREŠKU: Zbog ovoga je nastala masovna tuča i rešetanje na NBG! (FOTO)

Podsetimo, javnost je pre nekolko dana od Anđusa čula kako Vučić tesno sarađuje s vođama navijačkih grupa, kojima čak i namešta unosne poslove preko tendera u javnim preduzećima. Gostujući u emisiji „Da se ne lažemo“ kod Ratka Femića na KURIR TV, ali i u Espreso intervjuu, Anđus je izneo šokantne podatke, za koje tvrdi da su posledica sprege ljudi iz vrha vlasti i opasnih momaka s tribina... Anđus je tada objasnio genezu tog odnosa i napomenuo da je on bio sasvim drugačiji dok je Vučić bio u SRS.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Dejan Anđus

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.