SAŠA RADULOVIĆ: Nisam uplaćivao pare svojoj ženi, SNS i SPS da podnesu račune!
Foto: Fonet

negiraju krivicu

SAŠA RADULOVIĆ: Nisam uplaćivao pare svojoj ženi, SNS i SPS da podnesu račune!

Prema njihovim rečima, u nedostatku hrabrosti da se bave teškim temama, redakcije se bave ovakvim nagađanjima

Objavljeno: 13:00h

Iz Pokreta "Dosta je bilo" negiraju da je do bilo kakvih svađa došlo između bivših i sadašnjih članova zbog, kako se spekulisalo u medijima, navodnog otkrića da je Saša Radulović, lider ovog Pokreta uplatio više od 800.000 dinara na račune tri firme u vlasništvu poslanica Branke Stamenković, Jasmine Nikolić i Tanje Macure koje je dobio za prošlogodišnju parlamentarnu kampanju.

Oni za "Espreso" kažu da je do sada valjda svima postalo jasno kako se vladajuća stranka obračunava sa svojim protivnicima.

- Takav jedan mehanizam je upravo u toku. Imali smo u subotu veoma uspešnu skupštinu stranke i pokazali da su svi pokušaji da nas razbiju doživeli neuspeh. Očigledno instruiran, s naučenom pesmicom, član SNS na Vračaru koji pokušava da se prikaže kao neko ko ima veze sa DJB, sad ide po unapred određenom rasporedu od redakcije do redakcije i peva istu pesmicu - rekli su iz Pokreta "Dosta je bilo".

foto: Privatna arhiva

Kako kažu, u nedostatku hrabrosti da se bave teškim temama, redakcije se bave ovakvim nagađanjima.

- Redakcije umesto da se zaista bave teškim temama kao što je činjenica da predsednik Republike, za razliku od Tomislava Nikolića, a baš kao i Boris Tadić, krši Ustav time što je umesto da bude predsednik svih građana odlučio da bude predsednik SNS, pronađu “pouzdan izvor” koji im je došao s ulice, ne provere tačnost onoga što “izvor” izgovori, ne provere ko ga je poslao, za čiji račun to radi, ali uredno sve objave - rekli su iz ovog Pokreta.

Kako kažu, više neće dozvoliti da članovi SNS koji se predstavljaju kao “bivši članovi pokreta", a koji iz nekih "čudnih" razloga dobijaju veliki medijski prostor u "SNS-ovim blatoidima", i drugim medijima i izvrću i spinuju činjenice da DJB objavljuje sve svoje troškove i da DJB po minimalnim cenama dobija usluge za kampanju kako bi sa što manje novca poreskih obveznika postigli što veći efekat.

- Bavljenje malim troškovima pokreta “Dosta je bilo” koji se ponaša potpuno domaćinski, dok višemilionski troškovi SNS, SPS i drugih stranaka vlasti, ali i kvaziopozicije, ostaju prekriveni velom tajne, jeste odraz nakaradne logike i izvrnutog stanja u društvu u kome se napadaju oklevetani, a ne oni koji iznose laži. U takvom društvu je moguće i da oklevetate stečajnog upravnika koji se bori protiv lopuža koje su oterali firme u stečaj i koje su vezi sa partokratijom, a da za to vreme cela Srbija bude opljačkana i da niko nije kriv - naveli su iz ovog Pokreta, i dodali da oni, za razliku od SNS - a i svakojake partokratije, sve svoje troškove iz kampanje prijavljuju.

foto: Fonet

Prema njihovim rečima, oni prijavljuju sve, od troškova hrane i pića za ljude koji rade na štandovima prilikom deljenja letaka, do troškova rada na društvenim mrežama, goriva, korišćenja automobila, korišćenja kompjuterske opreme, laptopova i štampača, pa sve do grejalica zimi i svega drugog što koriste u kampanji.

- Sve što koristimo u kampanji prijavljujemo kako zakon nalaže. Nijedna druga politička opcija, da mi znamo, ne prijavljuje ove troškove, već stvari rade ispod žita. Svi građani i mediji su svedoci armija SNS - ovih aktivista koji terorišu opštine za vreme izbora, a da troškovi njihovog angažmana nigde nisu prijavljeni u kampanji i nijedan medij ne govori o tome, dok Agencija za borbu protiv korupcije nema ni resurse ni mehanizme da se sa ovim izbori - rekli su.

Finansijski izveštaj "GG Dosta je bilo parlamentarni izbori 2014. godine" pogledajte OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.