I STEFANOVIĆ PERE RUKE! Ministar policije tvrdi: Napadi na novinare su medijske spekulacije!
Foto: Fonet

prespavao pola života

I STEFANOVIĆ PERE RUKE! Ministar policije tvrdi: Napadi na novinare su medijske spekulacije!

- Nikakvog sukoba juče nije bilo u terazijskom tunelu, nego pristalice Zorana Živkovića nisu dale pristalicama SNS-a da odu na miting podrške Vučiću – rekao je Stefanović

Objavljeno:

Novinarki Espresa juče je, dok je izveštavala sa skupa ispred Skupštine, prećeno jer je intervjuisala čoveka koji je protestovao protiv vlasti, a to nije bio jedini napad na novinare u danu kada je održana inauguracija predsednika Vučića.

MUP PERE RUKE: Tvrde da su napadi na novinare izmišljeni, da su ugrožene bile samo pristalice SNS!

U MUP-u su ove napade okarakterisali kao "neistinite", a danas se u jutarnjem programu ovim povodom oglasio i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Na pitanje postavljeno pitanje konkretno za novinarku Danasa, i to da li je zaista bila napadnuta, on je odgovorio da policiji nije prijavljen nijedan događaj o napadu na novinarku i pozvao ljude da prijave državnim organima takve slučajeve a ne da prave medijske spekulacije.

KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI! Jelena Milić osuđuje napad SNS aktivista na novinarku Espresa!

On je tada rekao:

- Nikakvog sukoba juče nije bilo u terazijskom tunelu, nego pristalice Zorana Živkovića nisu dale pristalicama SNS-a da odu na miting podrške Vučiću – rekao je Stefanović.

HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Simpatizeri SNS brutalno napali novinarku Espresa! (VIDEO)

Podsetimo, juče uoči inauguracije Aleksandra Vučića naša reporterka pokušala je da uzme izjavu od starijeg gospodina koji je nosio transparent protiv vlasti, na kojem je pislao: "Uzeli ste mi penziju, uzeli ste mi stan, šta je sledeće?"

Jedan od naprednjaka tada je počeo rukama da gura novinarku Espresa, na šta mu je ona rekla da je ne dodiruje. On je, međutim, nastavio, pa joj je obe ruke stavio na ramena. Naša novinarka mu je rekla da skloni ruke s nje, a on joj se uneo u lice i rekao:

"Šta je bilo, hoćeš da ti lupim šamar?"

Naša novinarka ga je upitala da li je to pretnja, na šta je dotični zaćutao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.