KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI! Jelena Milić osuđuje napad SNS aktivista na novinarku Espresa!
Foto: prtsc/espreso

šta je rešenje?

KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI! Jelena Milić osuđuje napad SNS aktivista na novinarku Espresa!

Milićeva je rekla da je nasilje nedopustivo prema svima, takođe i prema opoziciji

Objavljeno: 11:50h

Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić osudila je jučerašnji napad simpatizera SNS na novinarku Espresa, koja je pokušavala da uzme izjavu od jednog od učesnika protesta, i rekla da je to nedopustivo.

KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA?! Đukanović i Rističević tvrde da svi koji su došli na skup SNS, a nisu za naprednjake, zaslužuju batine???

Espreso traži da se pronađu i kazne oni koji su pretili našoj novinarki! (FOTO) (VIDEO)

HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Simpatizeri SNS brutalno napali novinarku Espresa! (VIDEO)

- Znajući o kojim novinarima se radi, ne verujem da bi im bila potrebna ta vrsta reklame. Problem je što vlast manipuliše svojim pristalicama govoreći da je opozicija opasna i da priprema napad na njih, i tako dolazi do ovakvih stvari. Nedopustivo je da novinari budu napadnuti i da im se onemogući da rade, ali s obzirom na potpunu privatizaciju policije, nema dileme na čijoj strani će biti policija - na strani države - rekla je Milićeva i dodala da za razliku od većine opozicije ona ne smatra da Vučić nije njen predsednik, bez obzira što se politički ne slažu.

foto: Espreso.co.rs

Milićeva je rekla da je nasilje nedopustivo prema svima, takođe i prema opoziciji, pozvala bi nadležne da reaguju, ali je problem koga pozvati.

- Poznata je urečica "kadija te tuži, kadija ti sudi", koja se danas bukvalno manifestuje. Koga zvati i kome se danas žaliti - rekla je Jelena Milić i dodala da međunarodne institucije sad mogu da pošalju poruku Vučiću, da ovo mora da se osudi - i napadi i nedozvoljavanje medijima da objektivno izveštavaju sa inauguracije.

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.