DAČIĆ ZA ESPRESO: Neće biti smak sveta ako ne budem premijer! (VIDEO)
Foto: Fonet

nije bilo svađe!

DAČIĆ ZA ESPRESO: Neće biti smak sveta ako ne budem premijer! (VIDEO)

- Ali, Vučić i ja na tu temu nismo razgovarali - tvrdi Dačić i dodaje da njegova podrška Vučiću nema nikakve veze s premijerskim mestom

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji će do biranja novog premijera Srbije biti v.d. predsednika Vlade, za "Espreso" demantuje da je došlo do svađe između njega i novoizabranog predsednika Srbije zbog premijerske fotelje.

- Ja sam milion puta rekao da to što sam podržao Vučića nikakve veze nema sa premijerskim mestom. Ja sam ga podržao zbog naših daljih političkih planova, zbog zajedničke politike koju smo vodili, zbog zajedničkih ciljeva, zbog našeg partnerstva na jednom strateškom planu. Kao što znate o svim opcijama ko će biti premijer, o tome sam premijer, sada već predsednik je govorio u javnosti - rekao je Dačić, i dodao da njih dvojica na tu temu nisu razgovarali.

foto: Espreso

Dačić za "Espreso" kaže da se nisu svađali, pa čak ni pričali o premijerskoj funkciji.

- Mi na tu temu nismo razgovarali, niti smo se svađali. Ja sam bio premijer, i nikakav smak sveta neće biti ako ne budem ponovo premijer. Pa šta! Važno je da dalje zadržimo naše političke planove koje imamo, a sa druge strane imamo i niz državnih obaveza koje nas čekaju u narednom periodu. Sada sam ja po zakonu dužan da ga zamenjujem na mestu predsednika Vlade, ali se nadam da će to kratko trajati, i da će ubrzo biti izabrana nova Vlada - rekao je Dačić.

Ipak, kako smo ranije iz dobro obaveštenih izvora saznali, sinoć je održan sastanak između Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, na kojem su razgovarali o tome ko će, nakon Vučićeve ostavke, zauzeti mesto premijera Srbije.

Tu je došlo do razmimoilaženja oko toga ko će biti novi premijer.

Ovom prilikom, Aleksandar Vučić potpuno je isključio mogućnost da Dačić nasledi njegovu fotelju.

PUKLA TIKVA: Vučić i Dačić se posvađali oko mesta premijera, Ivica NEĆE BITI PREDSEDNIK VLADE!

(Milka Radović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.