RUŽNE REČI, PA FIZIČKI SUKOB NA TERAZIJAMA! Vučićeve pristalice i protivnici izazvali haos, tu se zatekao i Zoran Živković! (VIDEO)
Foto: Kurir

počelo je, počelo!

RUŽNE REČI, PA FIZIČKI SUKOB NA TERAZIJAMA! Vučićeve pristalice i protivnici izazvali haos, tu se zatekao i Zoran Živković! (VIDEO)

Sukob je ubrzo prekinut, a među protivnicima budućeg predsednika u podzemnom prolazu našao se i predsednik Nove Zoran Živković koji je pokušao da smiri demonstrante

Objavljeno: 12:47h

Pristalice Aleksandra Vučića i njegovi protivnici sukobili su se u podzemnom tunelu na Terazijama, pošto su obe grupe krenule ka Skupštini Srbije gde Vučić treba da položi zakletvu, prenosi N1. U tunelu se u trenutku sukoba nalazio i predsednik Nove stranke Zoran Živković.

Obe grupe krenule su podzemnim prolazom od Hotela Moskva ka Skupštini Srbije. Posle razmene ružnih reči i povika "Vučiću lopove", "Izdaja, izdaja" došlo je i do fizičkog sukoba dve grupe. Vučićeve pristalice uzvratile su uzvicima "mi smo većina, nismo izdajnici".

Sukob je ubrzo prekinut, a među protivnicima budućeg predsednika u podzemnom prolazu našao se i predsednik Nove Zoran Živković koji je pokušao da smiri demonstrante.

Policijske snage raspoređene su na Terazijama, a policija je ranije pripadnike „Protesta protiv diktature“ zaustavila kod Bezistana i rekla im da ih neće pustiti da se približe Trgu Nikole Pašića i platou ispred Skupštine.

Reporterka N1 javlja da su prisutne i osobe u civilu koje sprečavaju demonstrante protiv Vučića da prođu dalje. Na pitanje novinara odakle su i koga predstavljaju, oni su odgurnuli novinarku Radija Beograd.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.