KAD SE RAZVIJE ZASTAVA, SKANDIRAJTE 3 MINUTA, A ONDA APLAUZ! Uputstvo Vučićevim pristalicama kako treba da se ponašaju danas! (FOTO)
Foto: DRAGAN KADIĆ, Printscreen/Twitter/Ivan Živković

zemlja botovija

KAD SE RAZVIJE ZASTAVA, SKANDIRAJTE 3 MINUTA, A ONDA APLAUZ! Uputstvo Vučićevim pristalicama kako treba da se ponašaju danas! (FOTO)

"Kada se razvije zastava i započne govor, kreće skandiranje: Srbija, Srbija" - napisano je na papiriću koji kruži Internetom

Objavljeno:

Dok se danas čeka zakletva novoizabranog predsednika Vučića i njegovo stupanje na dužnost, internetom kruži tzv. uputstvo za pristalice dojučerašnjeg premijera na kom je navodno opisano šta treba raditi u kom trenutku tokom današnje ceremonije.

HILJADE PRISTALICA, ZAGRLJAJ SA VUČIĆEM: Ovako je Toma pre 5 godina postao PREDSEDNIK! (VIDEO)

HRVATI PROBALI DA GA OTMU, SAMO JEDNA STRANA NIJE U SRBIJI: Detalji o Miroslavljevom jevanđelju nad kojim se danas zaklinje Vučić

PUKLA TIKVA: Vučić i Dačić se posvađali oko mesta premijera, Ivica NEĆE BITI PREDSEDNIK VLADE!

foto: Filip Plavčić

"Kada se razvije zastava, i započne govor, kreće skandiranje: Srbija, Srbija" - napisano je na papiriću.

Određeno je i da skandiranje traje 3 do 4 minuta, ali i koje skandiranje prati "skupljanje zastava".

Ostaje nepoznata autentičnost ovog uputstva, ali se internetom šire komentari da su pristalice iz raznih gradova dobile ovo uputstvo kako bi sve bilo savršeno izrežirano tokom današnje svečanosti.

Vučić danas preuzima dužnost

foto: Fonet, Beta

Dosadašnji predsednik Vlade Aleksandar Vučić položiće danas zakletvu pred poslanicima Skupštine Srbije i stupiti na dužnost predsednika Republike Srbije.

Zakletvu će položiti u Narodnoj skupštini oko 12:00 sati, nad Ustavom, čiji je poseban primerak napravljen za ovu priliku, a ispod Ustava Srbije na govornici u parlamentu nalaziće se i verna replika Miroslavljevog jevanđelja. Vučić će zakletvu položiti držeći desnu ruku na Ustavu Srbije, koji će mu dati predsednica Ustavnog suda Vesna Ilić Prelić.

Nakon toga, Vučić će otići do zdanja na Andrićevom vencu gde je sedište predsednika Republike, a ispred zgrade će biti upriličena smotra počasne čete pripadnika Garde i tri roda Vojske Srbije, kopnene, RV i PVO i rečne flotile, a načelnik generalštaba Ljubiša Diković podneće raport novom predsedniku. Kako je planirano, Nikolić će sačekati Vučića na ulazu u zgradu na Andrićevom vencu gde će u svečanoj sali oko 13:10, biti održana ceremonija stupanja Vučića na dužnost predsednika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.