RASIM LJAJIĆ BEZ DILEME: Rušenje džamije u Zemun Polju je nesrećan slučaj
Foto: Fonet

može biti

RASIM LJAJIĆ BEZ DILEME: Rušenje džamije u Zemun Polju je nesrećan slučaj

Rasim Ljajić dao je izjavu povodom rušenja džamije u Zemun Polju, koju su nadležne službe srušile u noći između četvrtka i petka

Objavljeno:

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Rasim Ljajić, ocenio je danas da je prošlonedeljno rušenje objekta Islamske zajednice u Zemun Polju, uoči muslimanskog praznika Ramazana, "nesrećan slučaj".

Ljajić je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) kazao da ne želi da tim povodom pravi političke poene.

OGROMNI POLICAJAC NAS JE PSOVAO, DRŽAO SE ZA KRST: Ljudima su srušili molitveni dom a tvrde da su ih usput i VREĐALI! (VIDEO)

- Mi smo kao stranka osudili rušenje, ali ne želim da pravim političke poene. Svakodnevno smo u kontaktu s predstavnicima Islamske zajednice i nadležnih institucija, ljudima treba obezbediti adekvatan prostor za molitveni objekat u skladu sa zakonom. To se može uraditi ako ima dobre volje, a mislim da je ima - rekao je Ljajić.

foto: Filip Plavčić

Da podsetimo, nadležne službe Opštine Zemun, uz prisustvo Žandarmerije i policije, srušile su tokom noći izmedju četvrtka i petka "bespravno podignuti" verski objekat Islamske zajednice u Zemun Polju.

OPET UDARAJU PO DŽEPU! Građani će platiti 2,5 miliona dinara da se popravi imidž Komunalne policije!

Beogradski muftija, Mustafa Jusufspahić, izjavio je ranije da Islamska zajednica Srbije očekuje objašnjenje o rušenju njihovog verskog objekta, kao i razgovor o tome s premijerom Aleksandrom Vučićem.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.