Ramin stajling je JEZIV, liči na lažnog MC Hamera iz Albanije! Modni stilisti UNIŠTILI premijera Albanije! (FOTO)
Foto: Profimedia / Damir Dervišagić

nA MODNOM STUBU SRAMA

Ramin stajling je JEZIV, liči na lažnog MC Hamera iz Albanije! Modni stilisti UNIŠTILI premijera Albanije! (FOTO)

- Čovek je izgledao sasvim pristojno kada je bio u Srbiji pre par meseci, ne znam šta mu se desilo - kaže Saša Vidić za Espreso

Objavljeno: 09:20h

Neformalni sastanak sa predstavnicom EU Federikom Mogerini u Briselu, okupio je lidere Zapadnog Balkana, koji su razgovarali o važnim pitanjima bezbednosti i saradnji zemalja na Blakanu.

Ipak, čini se da je tema svih svetskih, ali i naših medija bila odevna kombinacija premijera Albanije, Edija Rame. Naime, za razliku od ostalih lidera koji su bili formalno obučeni, Rama je došao u ležernom fazonu, kao da je krenuo na žurku.

Ovakv stajlinig albanskog premijera izazvao je burne reakcije, a njegov potez naišao je na osudu.

Mi smo porazgovarali sa modnim kreatorom i stilistom, Sašom Vidićem i zamolili ga da nam prokomentariše Ramin jučerašnji izgled.

- Prvi sam objavio fotografije. Ono je bilo jezivo. Delovao mi je kao lažni MC Hamer iz Albanije. A pošto su oni lažna zemlja, lažan je i on. Čovek je izgledao sasvim pristojno kada je bio u Srbiji pre par meseci, ne znam šta mu se desilo - priča Vidić za Espreso.co.rs i dodaje:

- Čudi me da zemlja u kojoj peru pare za različite stvari, ne može da plati nekog da im pristojno obuče premijera. Ni Fedrika nije bila ništa bolja sa onim prstićima koji su joj virili iz sandala.

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.