ZORAN ŽIVKOVIĆ: AKTUELNI REŽIM NEĆE PASTI SAM, opozicija da napravi zajednički front za nastup na lokalnim izborima
Foto: Filip Plavčić

SVI zajedno

ZORAN ŽIVKOVIĆ: AKTUELNI REŽIM NEĆE PASTI SAM, opozicija da napravi zajednički front za nastup na lokalnim izborima

Istakao je da "aktuelni režim neće pasti sam" i da treba da se radi na tome da se "ova vlast otera u istoriju"

Objavljeno:

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da bi opozicione stranke trebalo da naprave zajednički front za nastup na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu. Živković je za Radio televiziju Vojvodine rekao da će opozicija to učiniti "ako ima zrno pameti, dovoljno hrabrosti i znanja da se bori protiv režima", jer većina građana želi da opozicija pobedi na beogradskim izborima.

BLOKOVI PUNI SOKOLOVA! Ptičji predatori sleću na terase na Novom Beogradu, nemojte ih dirati! (FOTO) - Opozicija bi trebalo da napravi zajednički front i da se na beogradske izbore izađe na najefikasniji način. Mi na njima moramo pobediti, jer to građani Beograda žele, ne svi već većina. To treba da artikuliše jedna ozbiljna opozicija, rekao je Živković.

Istakao je da "aktuelni režim neće pasti sam" i da treba da se radi na tome da se "ova vlast otera u istoriju", navodeći da je to moguće ako se "počne s Beogradom".

On je kazao da, kada govori o pravljenju zajedničkog fronta opozicije, podrazumeva one stranke koje su "prihvatljive za Novu stranku", koja kako ističe, nikada nije sarađivala sa vladajućom koalicijom. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.