Saša Janković "zapretio" novinarki Minji Miletić da će da je poljubi! Njena reakcija je...i on sam je izneverovao! (VIDEO)
Foto: Beta/ News1

šmekerski

Saša Janković "zapretio" novinarki Minji Miletić da će da je poljubi! Njena reakcija je...i on sam je izneverovao! (VIDEO)

Gostujući u emisiji novinarke Minje Miletić, na televiziji N1, Saša Janković se poneo potpuno šmekerski i pokazao da i te kako ume da bude duhovit

Objavljeno: 21:54h

Predsednički kandidat Saša Janković gostovao je u emisiji Novi dan na televiziji N1. Ugostila ga je novinarka Minja Miletić koja mu je postavljala pitanja vezana za formiranje njegovog pokreta "Slobodni građani Srbije".

foto: Printscreen/Youtube/N1

Podsećamo, oko formiranja ovog pokreta nastala je opšta frka jer je u Novom Sadu registrovana i istoimena nevladina organizacija. Odgovarajući na pitanje o svom pokretu, Janković se veoma "šmekerski" poneo prema novinarki.

- Nemojte se ljutiti što vam neću reći kako će ime da glasi, mogu da vam kažem, ali onda ću morati da vas… poljubim - našalio se Janković i time pokazao da i te kako poseduje šarm i duhovitost.

Novinarka, Minja Miletić je bez pogovora prihvatila šalu uzvrativši osmehom, a potom i sa aktuelnim pitanjima vezanim za formiranje ovog pokreta.

Da li i vi mislite da je Saša Janković duhovit i da poseduje "šmekerske" manire?

Pogledajte snimak gostovanje Saše Jankovića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.