NEBESKI VULIN: Pogledajte kako ministar skače sa 3.000 metara (VIDEO)
Foto: Fonet

Leti kao soko

NEBESKI VULIN: Pogledajte kako ministar skače sa 3.000 metara (VIDEO)

Ministar Vulin je skočio u tandemu sa instruktorom padobranstva Milanom Todorovićem iz aviona A2 sa 3.000 metara

Objavljeno:

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, u okviru manifestacije „Balkanski skok prijateljstva 2017“ skočio je padobranom iz aviona sa 3.000 metara visine. Ministar Vulin je skočio u tandemu sa instruktorom padobranstva Milanom Todorovićem iz aviona A2 sa 3.000 metara, a nakon što je doskočio na tlo, rekao je da je Srbija zemlja slobodnih ljudi i da je uvek bila na pravoj strani sveta. - Ovo je bilo veliko zadovoljstvo i prilika da pokažemo svim našim borcima i veteranima koliko nam je stalo do njih, koliko su nam bitne vrednosti za koje su se oni zalagali i borili, rekao je Vulin.

foto: Fonet

On je istakao da je Srbija zemlja slobodnih ljudi, i kako je rekao, zemlja koja zna šta znači sloboda i koja se za slobodu uvek borila i uvek bila na pravoj strani sveta.

- Mi smo danas na pravoj strani sveta, naglasio je ministar Vulin kome ovo nije prvi skok. Međunarodna manifestacija „Balkanski skok prijateljstva 2017“ počela je juče na sportskom aerodromu Lisičji jarak, a otvorio ju je Aleksandar Vulin. (Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.