Ambasador Skot: Informer je jedan najobičniji - ološ
Foto: Beta

pljušte uvrede

Ambasador Skot: Informer je jedan najobičniji - ološ

Informer je jedan najobičniji - ološ! Kako kaže vaš premijer - rekao je, verovali ili ne, ambasador SAD u Srbiji!

Objavljeno:

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot danas je na fakultetu Union, na predavanju "Srbija i Sjedinjene Američke Države - saradnja i perspektive" list Informer nazvao ološem a novinare ovog lista lažljivim, prenosi upravo ovaj list, Informer.

Naime, na kraju izlaganja, u delu predviđenom za novinarska pitanja, na pitanje Informera kako komentariše priču koju su objavili u današnjem izdanju da EU planira da stopira, odnosno oteža pristupne pregovore Srbiji jer se pojedinim članicama ne dopada način na koji Vučić vodi Srbiju, i da mu posebno zameraju novinarske slobode, Skot je doslovno odgovorio:

- To neće biti jedina laž koju sam čitao u Informeru, a verovatno neće biti ni zadnja. Ima informacija i takozvanih informacija na bazi izvora o kojima ja nemam pojma šta su. Informer je jedan najobičniji - ološ! Kako kaže vaš premijer - rekao je, verovali ili ne, ambasador SAD u Srbiji!

Evo kako je tekao dijalog između Skota i novinarke Informera.

Skot: Da li ste vi iz Informera? Informer: Da... Dobar dan..

Skot: To neće biti jedina laž koju sam čitao u Informeru, a verovatno neće biti ni zadnja. Ima informacija i takozvanih informacija na bazi izvora o kojima ja nemam pojma šta su. Informer je jedan najobičniji - ološ! Kako kaže vaš premijer.

Informer: Pa šta nam je sa slobodom medija i demokratijom? Kako ambasador da kaže ološ?

Skot: Ima slobodnih medija ali mediji bi trebalo da budu bazirani na činjenicama a Informer ja ne vidim činjenice već samo vidim laži. Hvala lepo. Prijatno

Informer: Hvala i vama na uvredama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.