ČIME ĆE SE BAVITI KAD MU ISTEKNE MANDAT? Nikoliću mesto premijera? Stanislava Pak: Ne bih o tome...
Foto: Zorana Jevtić

da li ili ne?

ČIME ĆE SE BAVITI KAD MU ISTEKNE MANDAT? Nikoliću mesto premijera? Stanislava Pak: Ne bih o tome...

Predsednik kome ističe mandat i novoizabrani predsednik će se dogovoriti i sasvim sigurno će to biti u interesu Srbije - rekla je ona
Objavljeno:

Tomislav Nikolić još nije odlučio čime će se dalje baviti kada mu istekne mandat, rekla je za Sputnjik njegova savetnica za medije Stanislava Pak Stanković.

"On zaista može još mnogo toga da učini i doprinese za Srbiju. U proteklih pet godina smo svi bili svedoci da vrednim i upornim radom mogu da se postignu i rezultati koji nisu bili zamislivi. Zajedničkim radom predsednika države i predsednika Vlade promenjen je imidž Srbije u svetu", rekla je ona.

Na pitanje da li bi Nikolić prihvatio premijersku poziciju ukoliko bi mu bila ponuđena, odgovorila je da ne može o tome da govori. "Predsednik kome ističe mandat i novoizabrani predsednik će se dogovoriti i sasvim sigurno će to biti u interesu Srbije. Predsednik će pre svega biti fokusiran na saradnju sa Rusijom, Kinom i Istokom, tako da pretpostavljam da će tu biti njegov glavni fokus, ali će građani ipak te stvari saznati od glavnih aktera", navela je Pak Stanković.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.