PURNJAJU I UPRKOS ZABRANI! Ovi poslanici su juče pušili u WC-u Skupštine!
Foto: Nenad Petrović

oblak dima

PURNJAJU I UPRKOS ZABRANI! Ovi poslanici su juče pušili u WC-u Skupštine!

Pušenje je zakonom zabranjeno u svim službenim i javnim prostorijama u Srbiji, pa tako i u Skupštini!
Objavljeno:

Poslanici Nove stranke i SRS-a, Zoran Živković i Zoran Krasić, bez pardona su juče izašli, tokom skupštinske rasprave, da zadovolje potrebu za nikotinom, piše Alo.

foto: Fonet

A to su verovali ili ne uradili u skupštinskom toaletu gde je, suvišno je i napominjati, konzumiranje cigareta najstrožije zabranjeno.

Ovo je samo potvrda našeg otkrića da su narodni tribuni zbog svoje zavisnosti od duvana spremni su da odu toliko daleko da cigarete konzumiraju i na onim mestima na kojima je to neverovatno. I sve to samo zato što im je mrsko da se spuste sprat niže i izađu napolje.

U to se juče uverio i naš izvor iz parlamenta koji ih je zatekao kako “dime”. Poslaniku radikala nije ni bilo ni malo prijatno što je uhvaćen na delu pa je svoje nezadovoljstvo izrazio kroz komentar.

- Šta je, šta gledate?! Hoćete da pišete o mom bahaćenju - rekao je on okružen oblakom dima.

Živković, doduše, nije ništa komentarisao već je poput srednjoškolca, koji to isto rade u školama, uživao u kršenju pravila ustanove.

Podsetimo, “Alo!” je još krajem decembra pisao da se poslanici uopšte ne libe da zapale cigaretu u toaletu.

foto: Stefan Jokić

- Otvore prozor, stanu pored njega i brzinski izdime. Posle ne može da se uđe u toalet jer, osim što je hladno zbog otvorenih prozora, užasno se oseća na dim. Vrlo je neprijatno svaki put kad uđem unutra - otkrio nam je tada jedan od njihovih kolega iz skupštinske klupe, koji je sa razlogom želeo da ostane anoniman.

Čuo je, kako kaže, da situacija nije ništa bolja ni u ženskom toaletu, naprotiv.

- Pričao sam sa jednom koleginicom, koja je kao i ja nepušač i koja mi se požalila da je i u ženskom toaletu katastrofalna situacija po tom pitanju. Dakle, i posalnice masovno konzumiraju cigarete tamo gde nije primereno da se to radi. Ja razumem da je sada zima i da nije lako silaziti na prvi sprat i izlaziti napolje, razumem i da neko nema vremena, a ima želju za nikotinom, ali ne razumem da mogu tako da se ponašaju u ovakavoj instituciji - prepričavao nam je on situaciju.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.