Zukorlić: 3% ATEISTA TERORIŠE 97% VERNIKA
Foto: Filip Plavčić

povodom inicijative

Zukorlić: 3% ATEISTA TERORIŠE 97% VERNIKA

Zukorlić se obratio prisutnima povodom peticije za ukidanje Darvinove teorije evolucije
Objavljeno:

Na svečanoj akademiji maturanata medrese Gazi Isa-beg održanoj u Novom Pazaru, narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za nauku, obrazovanje, tehnološki razvoj i informatičko društvo, muftija Muamer Zukorlić, u svom obraćanju osvrnuo se na aktuelnu inicijativu o opovrgavanju Darvinove Teorije evolucije.

On je kazao da je ova inicijativa izazvala veliku reakciju zagovornika ateizma i njhove teorije, do te mere da izjavama poručuju da se o ovoj Teoriji ne sme razgovarati uopšte.

Muftija je kazao da je tako drsko nastupanje u nauci veliko nasilje prema drugima. Pogotovo ako uzmemo u obzir da se na popisu stanovništva 97% izjasnilo verujućim stanovništvom.

MA NEĆU OPET KIŠU, BRE! Ovo je novinarka Espresa rekla kad je pisala vest o PROGNOZI VREMENA ZA SLEDEĆU NEDELJU

To govori da 3% stanovništva vrsi nasilje nad 97% verujućih ljudi kojima se ne onemogućava da se oni i njihova deca obrazuju u duhu svoje vere.

SKANDAL U BEOGRADU: Komunisti napali francuskog filozofa Levija! (VIDEO)

Zukorlić je izjavio da ne treba ćutati na takvo nasilje i poručio da neće ćutati bezbožnicima, koji neće ubediti u neistinu, ma koliko te psovke bile prizemne, jer njihove psovke govore da nemaju istinu u svojim rukama, poručio je Zukorlić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.