ŠEŠELJ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BG?! SRS se sprema za lokalne izbore
Foto: Damir Dervišagić

noviteti iz srs

ŠEŠELJ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BG?! SRS se sprema za lokalne izbore

I Vojin mali Aca ulazi u bitku za Beograd!
Objavljeno:

Sin lidera radikala Vojislava Šešelja, Aleksandar Šešelj, biće, kako „Alo!“ saznaje, kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda.

- Konačna odluka još nije pala, ali Aleksandar ima najveće šanse da bude kandidat radikala na gradskim izborima. Mlad je, perspektivan, ambiciozan i u politici je od malih nogu. Vojislav je radikalima predložio tu mogućnost, još se nisu svi izjasnili, ali ovi koji jesu, blagonaklono gledaju na taj predlog - kaže naš izvor blizak SRS-u.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mladi Šešelj, koji je bio na listi SRS-a za narodne poslanike, da podsetimo, trenutno je član najuže vlasti u Zemunu, koju su radikali formirali sa naprednjacima. On je nakon parlamentarnih izbora imenovan za člana opštinskog veća.

Komentarišući naša saznanja, šef radikala Vojsilav Šešelj bio je tajanstven.

foto: Filip Plavčić

- Srpska radikalna stranka se o tom pitanju još nije izjasnila - bilo je sve što nam je rekao Šešelj.

On je ranije za naš list rekao da su se njegovi Aleksandar i Nikola, koji je član kabineta novog-starog predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, pošteno izborili za sve političke funkcije.

- Oni su odmalena članovi stranke. Čim su navršili 18 godina, aktivirali su se, radili su u opštinskim odborima, postepeno napredovali do funkcije predsednika opštinskog odbora. I narod je hteo na ovim izborima da u opštinama gde su oni najviši stranački funkcioneri postignemo dobre rezultate. A to što su moji sinovi, to im je češće u životu odmoglo nego što im je pomoglo. Naravno, u stranci može malo da pomaže, ali ja sam se trudio da nikad ne pomažem, nego da jednostavno samo svojim radom i kvalitetima sve zasluže - rekao je ponosno Šešelj za „Alo!”.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.