Babićeva žena postala glumica! Vazduplohova Nataša u ulozi Limenke oduševila prijatelje (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Vojislav Lakovic, Damir Dervišagić

ode u glumice

Babićeva žena postala glumica! Vazduplohova Nataša u ulozi Limenke oduševila prijatelje (VIDEO)

Nataši Babić dodeljena je uloga Limenke, a sve to u okviru amaterskog pozorišta iz Vrnjačke Banje
Objavljeno: 11:45h

Nataša Babić, supruga novoizabranog vršioca dužnosti direktora "Koridora Srbije" i funkcionera SNS-a Zorana Babića, glumi u predstavi "Što mi dragi praćkom izbi ok".

Nataši Babić dodeljena je uloga Limenke, a sve to u okviru amaterskog pozorišta iz Vrnjačke Banje.

Ova hit komedija izvodi se u humanitarne svrhe, a čini se da se Babićeva supruga i te kako dobro snašla u svojoj ulozi, s obzirom na brojne pohvale koje dobija od svojih prijatelja na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, Nataša je na svom nalogu podelila promotivni spot za predstavu koja se izvodi već godinu dana.

- Prošlo je godinu dana od premijere predstave AP „Vrnjačka Banja“. Hvala publici koja nije štedela dlanove na prikupljenoj humanitarnoj pomoći - napisala je ona na Fejsbuku i pobrala komplimente za svoj nastup.

„Odlični ste bili svi”, „Prelepo i vredno videti. Svaka čast“, samo su neke od pohvala koje su Nataši Babić uputili prijatelji na Fejsbuku.

Inače, pozorišna predstava duhovitog naziva "Što mi dragi praćkom izbi oko?2 je komedija apsurda u dva čina i govori o naravima određenih struktura srpskog društva.

- Pisac govora i bivši državni činovnik očajnički pokušava da unovči ono što je godinama stvarao. Put mu nimalo nije lak. Preko propale izdavačke kuće i ljudi koji čine talog društvenog i političkog života dolazi do „biznismena”, vladara podzemlja, koji u šaci drži ceo državni vrh. Pisac govora u njemu vidi spas, dok „biznismen” u njemu vidi spas za svog kuma, folk zvezdu koji hoće da se vrati na staze stare slave - stoji u sinopsisu ove pozorišne predstave.

Inače, Nataša Babić je učiteljica u Vrnjačkoj Banji i veoma je omiljena u školi u kojoj radi, te deca koja upisuju prvi razred žarko žele da dođu u njeno odeljenje.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.