HRVATI DA IZVRŠE PUČ I SMENE MILANOVIĆA: Oglasio se i Dragan Marković Palma

NOVA IDEJA

HRVATI DA IZVRŠE PUČ I SMENE MILANOVIĆA: Oglasio se i Dragan Marković Palma

Povodom zatvaranja granica između Srbije i Hrvatske, predsednik Skupštine Jagodina Dragan Marković Palma, pozvao je Hrvate da smene premijera Milanovića
Objavljeno: 16:23h

Na današnjoj sednici lokalnog parlamenta u Jagodini, usvojena je odluka u kojoj se navodi da je "Hrvatska izvršila ekonomsku agresiju na Srbiju", pa je Vlada Srbije dobila punu podršku za "za postupke prema Hrvatskoj u vezi graničnih problema". - Siguran sam da 99 odsto Hrvata ne misli kao Milanović, jer on to radi zbog političkih poena da bi pobedio na predstojećim izborima - rekao je Marković. Palma je naglasio, da zbog toga - građani Hrvatske treba da izvrše puč, smene Milanovića i zatraže njegovu odgovornost zbog ekonomske štete ne samo Srbiji, već i celoj Evropi-.

Dragan Marković Palma
Dodao je i da je ovo ogromna nepravda i da Srbija više ne može da ćuti, pa iz tih razloga, za Jagodinu je adresa za rešavanje ove situacije Evropa i Angela Merkel, jer su mere Vlade Srbije prema Hrvatskoj iznuđene. Na samom kraju, dodao je da Evropa nije korektna prema Srbiji, i da iz tih rtazloga Srbija treba da otkaže poslušnost za narađenje EU, pošto je ta obaveza štetna za građane Srbije. (Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.