Babić ne može biti direktor Koridora Srbije! To je kršenje zakona! (VIDEO)
Foto: Fonet

kako sad to?

Babić ne može biti direktor Koridora Srbije! To je kršenje zakona! (VIDEO)

Pokret "Dosta je bilo" izdao je saopštenje povodom izbora funkcionera SNS za direktora Koridora Srbije u kome ukazuje na fingiranje konkursa
Objavljeno: 12:11h

U njegovoj radnoj biografiji stoji da je bio direktor marketinga PP "ZM produkt" iz Vrnjačke banje, direktor razvoja zajedničkih službi "Prva petoletka" Trstenik i da je u JP Beli izvor u Vrnjačkoj banji obavljao niz funkcija od šefa sektora do tehničkog direktora. Odlukom Vlade, u periodu od avgusta do decembra 2008, bio je član Privremenog organa opštine Vrnjačka Banja. Izabran je za narodnog poslanika na parlamentarnim izborima 2008, na listi Srpske radikalne stranke.

Septembra 2008. Babić je prešao iz poslaničke grupe Srpske radikalne stranke u poslaničku grupu “Napred Srbijo”, a postao je i član Srpske napredne stranke. Nakon izbora 2012. godine izabran je za narodnog poslanika, a bio je i na funkciji šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke sve do izbora 2016. godine.

PREDSEDNIK SRBIJE, ALI PRE SVEGA GROBAR: Neslana šala na račun Tome Nikolića na Vikipediji

"Dosta je bilo" ukazuje na to da Babić ima radno iskustvo isključivo iz oblasti partijskog napredovanja i da je ova njegova radna biografija sasrtavljena od izmeštanja sa jedne na drugu upravljačku funkciju pa javnim preduzećima, opštinskoj upravi i sportskim savezima.

Oni dodaju da zapošljavanje mora da sre odvija po jasnim kriterijumima i da svaka upravljačka funkcija mora da se kontroliše i proverava na osnovu postignutih rezultata jer je to jedini način da se spreče korupcija i loši projekti na koje država baca stotine miliona evra.

VUČIĆ VOKERU: Je l' ti to nam ti pretiš? Nemoj više da nam pretiš!

Ovde možete pogledati sve lapsuse Zorana Babića:

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.