RODITELJI SU MU SE UBILI, a on je postao VLADAR NAŠE ZEMLJE! Ko je mališan na slici i kakvo je PROKLETSTVO njegove porodice? (FOTO)
Foto: Kurir

horor!

RODITELJI SU MU SE UBILI, a on je postao VLADAR NAŠE ZEMLJE! Ko je mališan na slici i kakvo je PROKLETSTVO njegove porodice? (FOTO)

Otkrivamo delove biografije Slobodana Miloševića koji će vam zalediti krv u žilama
Objavljeno: 23:00h

Internetom je počela da kruži slika iz detinjstva Slobodana Miloševića. Ona privlači veliku pažnju, budući da nekadašnjeg predsednika nismo imali prilike da vidimo u takvom izdanju.

Inače, reč je o fotografiji sa letovanja. Na njoj se nalaze mali Sloba sa bratom mi majkom. Njihovog oca nema na slici...

BRAĆA KRVNICI SVE OPASNIJA: Ramuš i Daut Haradinaj prodaju oružje džihadistima!

To nas je podstaklo da zavirimo na kratko u istoriju porodice Milošević, i naišli smo na neke tragične detalje.

foto: Kurir

Tako, da se prisetimo, Slobodan i njegov brat odrasli su sa majkom, budući da su im se roditelji rano razveli.

Njihovom ocu se nije svidelo što ih majka odgaja u komunističkom duhu. On je završio teologiju, ali nije bio sveštenik, već je radio kao nastavnik ruskog i srpskog jezika.

foto: Kurir

Tužna strana njegovog života kaže da, kada mu se učenik obesio jer mu je dao slabu ocenu, nastavnik nije mogao da živi sa tim, zbog čega se ubio iz pištolja. Sahrani je prisustvovao samo Slobin brat Bora, jer je mlađi Milošević bio u to vreme na ekskurziji u Rusiji.

Šta bi Tito uradio da se danas digne iz groba? (FOTO) (VIDEO)

Sutradan nakon ubistva oca, ubio im se i ujak, a kasnije i tetka jer joj je prethodno poginuo muž, a deca pomrla. Na kraju je samoubistvo izvršila i Borina i Slobina majka, tako što se obesila.

Braća nikad nisu bila previše bliska, ali su se poštovala. Kada je Sloba postao predsednik, postavio je brata za ambasadora u Rusiji, koji je dugo tamo živeo, i koji se Slobi odužio tako što je dao utočište snaji Miri i bratancu Marku u Moskvi posle 5. oktobra.

foto: Kurir

Po smrti, Bora je sahranjen u Crnoj Gori, tamo gde mu i otac počiva, a Sloba u dvorištu Mirine kuće u Požarevcu. Njegova ćerka Marija, koja živi u Crnoj Gori, i koja ga je najviše volela, godinama pokušava da prebaci posmrtne ostatke oca u Crnu Goru, odakle su poreklom Miloševići.

ĐINĐIĆ JE U POSLEDNJEM INTERVJUU PREDVIDEO STVARANJE VELIKE ALBANIJE: 10 dana posle ovoga je UBIJEN! (VIDEO)

Slobino crnogorsko poreklo su poštovali crnogorski funkcioneri, tako da u Hagu nikad nijedan Crnogorac nije želeo da svedoči protiv njega, pa čak ni Milo Đukanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.