BRAĆA KRVNICI SVE OPASNIJA: Ramuš i Daut Haradinaj prodaju oružje džihadistima!
Foto: fACEBOOK / Daut Haradinaj

da li je moguće?!

BRAĆA KRVNICI SVE OPASNIJA: Ramuš i Daut Haradinaj prodaju oružje džihadistima!

Braća Ramuš i Daut Haradinaj kontrolišu kriminalni klan na Kosovu koji švercuje oružje za teroriste
Objavljeno:

Kriminalni klan na Kosovu koji kontrolišu braća Haradinaj, Ramuš i Daut, iz Albanije švercuje oružje koje zatim završava u rukama islamskih terorista, saznaje Kurir iz obaveštajnih izvora.

HARADINAJ ZAPRETIO VUČIĆU: Ne igraj se sa mnom! Premijer odbrusio: Mnogo si ti opasan, ali se ne PLAŠIM! Njihov izvor otkriva da Haradinajev klan iz Metohije već skoro dve decenije iz Albanije krijumčari drogu i oružje. - Već je poznato da je i pre NATO bombardovanja švercovano oružje, a nakon povlačenja srpske vojske i policije sa Kosova pojačano je. Ono što je opasno jeste to kome su velike količine oružja namenjene, a naročito to što se došlo do obaveštajnih podataka da je deo tog oružja nedavno završio u rukama radikalnih islamista, koji predstavljaju globalnu pretnju.

Deo oružja završi u Makedoniji i služi kao priprema za upad na sever Kosova, a deo oružja pokušavaju da ubace na jug Srbije - otkriva izvor i dodaje:

foto: Reuters

- Ovo predstavlja pretnju po bezbednost. Važno je da se sve prati i da i u Haradinajevom klanu, iako je to velika opasnost, ima šupljina.

ZUKORLIĆ: Bio bi HAOS da je Haradinaj izručen Srbiji, bolje je za stabilnost što je takva odluka!

Predsednik skupštinskog odbora za KiM, Milovan Drecun, kaže da je Haradinajev klan poznat po švercu oružjem, kao i da je u kontaktu sa Al Kaidom.

- Daut Haradinaj, Ramušev brat, u Kosovskom zaštitnom korpusu bio je zadužen za održavanje kontakata sa teroristima. Činjenica je da je u Metohiji najjača grupa radikalnih ekstremista, naročito oko Dečana, gde je Haradinaj bog. Oružje ide ka ekstremistima. Ima on taj kapacitet da švercuje oružjem i šalje ljude na ratišta. Grupa terorista koja je 2015. upala u Kumanovo imala je logističku podršku Haradinajevog klana - ističe Drecun.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.