VESELINU MILIĆU URUČENA „ZVEZDA JAKOVA NENADOVIĆA“
Veselin Milić, Foto: PrintScreen/ Kurir

mup

VESELINU MILIĆU URUČENA „ZVEZDA JAKOVA NENADOVIĆA“

Veselin Milić odlikovan je „Zvezdom Jakova Nenadovića“

Objavljeno:

Pomoćnik direktora policije i načelnik Policijske uprave za grad Beograd, pukovnik Veselin Milić, nakon što mu je dodeljeno odličje „Zvezda Jakova Nenadovića“, u ime nagrađenih poručio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije vrednim radom i zalaganjem omogućili da danas svi građani Srbije žive sigurno i bezbedno.

Čast je stajati kao prvi među jednakima ovde ispred vas. U ovakvim izazovnim vremenima visok nivo sigurnosti je neprocenjiva privilegija jednog društva i jedne države. Zahvaljujem vam i čestitam na iskazanoj hrabrosti, požrtvovanosti, profesionalizmu, predanosti i ostvarenim rezultatima. Iza svakog od nas, ovde istaknutog pojedinca, stoji tim ljudi sa kojima radimo, istih profesionalnih vrednosti i motivacije za obavljanje teškog časnog policijskog posla.

Svesni smo da smo samo deo tima i ova nagrada pripada svima nama i predstavlja potvrdu vere u svakoga, od prvoga do posledneg, koji vredno predsavljaju naš poziv, poziv policajca Srbije. Veštine, iskustva i znanja su nam alat, a profesionalnost, zakonitost i stručnost jedino oružje za naše bezbedno sutra“, rekao je načelnik Milić, zahvalivši se državi Srbiji, predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije, ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću na ulaganju u Ministarstvo unutrašnjih poslova kroz opremu, objekte, uniformu, kao i edukaciju policijskih službenika.

03:16

Veselinu Miliću uručena Zvezda Jakova Nenadovića

Ovom nagradom zavetujemo se svim građanima i svim precima koji su nam u amanet ostavili ovu našu kuću, u kojoj časno i pošteno obaljamo policijsku dužnost već više od dva veka, da ćemo i dalje čuvati miran san svih naših građana“, poručio je načelnik Milić.

On je večeras u Sopotu prisustvovao Svečanoj akademiji povodom obeležavanja 220 godina bitke kod Drlupe od kada datiraju koreni policije u Srbiji.

Bonus video:

02:38

MUP APELUJE

(Espreso/ Kurir/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.