Ne daj bože da se zameriš Vučiću: Evo kako su deljene pare posle poplava u Krupnju!

Ozbiljne zloupotrebe

Ne daj bože da se zameriš Vučiću: Evo kako su deljene pare posle poplava u Krupnju!

Građani opštine Krupanj tvrde da su pomoć dobijali oni koji se učlane u SPS i SNS, a ne oni koji su zaista bili ugroženi u prošlogodišnjim majskim poplavama
Objavljeno: 12:55h

Krupanjci tvrde da čak trećina objekata čiji su vlasnici dobili "odštetu" uopšte nije bila oštećena u poplavama, a da su pomoć dobijali svi koji se učlane u Socijalističku partiju Srbije ili u Srpsku naprednu stranku. Nakon potopa na Vračaru, Autokomanda i Karađorđeva pod vodom! (VIDEO) Grupa nezadovoljnih građana iz Krupnja bila je još pre godinu dana kod Aleksandra Vučića kako bi mu izneli primedbe na raspodelu pomoći postradalima u poplavama.

Primedbe jednog dela građana jesu uvažene, ali su mnogi ostali bez obećane pomoći.
Najdrastičniji primer je slučaj Tomislava Markovića, koji se "usudio" da Aleksandru Vučiću u Krupnju skrene pažnju na nepravilnosti u radu lokalne samouprave i predsednika opštine Radeta Grujića. Njegova kuća i danas zasuta klizištem sa svih strana u visini od jednog do dva i po metra. Marković čak nije oslobođen ni poreza na oštećenu kuću, iako je Vlada navodno donela takvu odluku i mnogi stanovnici Krupnja su to pravo iskoristili. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.