Šutanovac: Od Jankovića zavisi da li ćemo dalje zajedno
Foto: Photojoiner/Fonet Božidar Petrović/ Fonet Nenad orević

hoće li biti savezništva?

Šutanovac: Od Jankovića zavisi da li ćemo dalje zajedno

Pokret Saše Jankovića treba da se formira, da definiše jasnu politiku i da ponudi rešenja za probleme građana, pa ćemo onda videti da li smo konkurenti ili možemo da pravimo sinergiju
Objavljeno: 10:01h

Pokret Saše Jankovića treba da se formira, da definiše jasnu politiku i da ponudi rešenja za probleme građana, pa ćemo onda videti da li smo konkurenti ili možemo da pravimo sinergiju, izjavio je lider DS Dragan Šutanovac.

Nakon odluke da na predsedničkim izborima podrži Jankovića Demokratskoj stranci je, tvrdi Šutanovac, skočio rejting.

Objašanjava da još uvek nije utvrđeno ko bi mogao da bude njihov kandidat na predstojećim beogradskim izborima. - Videćemo koji je mogući oblik saradnje, ali ona nužno ne znači da imamo jednog kandidata za gradonačelnika

- Smena aktuelne vlasti u Beogradu bila bi sasvim dovoljna mera da kažemo da smo zadovoljni - navodi Šutanovac kao sledeći cilj.

Takodje, kaže da ako je Srbija iskreno posvećena EU onda sledi veoma važna stvar a to je promena Ustava.

- Ako Vučić želi da bude proevropski političar moraće da pristupi tome i sad je pitanje kada će do toga doći - izjavio je.

Navodi da nema informaciju ko je organizator protesta. Kako kaže, ima simpatije za njih, ali način na koji se to radi nije dobar i to neće naškoditi Vučiću onako kako "bismo svi želeli".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.