ZATVORENA BIRALIŠTA NA KOJIMA SU PONOVLJENI IZBORI: Pravo glasa imalo više od 5.000 GRAĐANA!
Glasanje, Foto: Dragan Kadić

izbori za poslanike Skupštine Srbije

ZATVORENA BIRALIŠTA NA KOJIMA SU PONOVLJENI IZBORI: Pravo glasa imalo više od 5.000 GRAĐANA!

Izbori se ponavljaju na biračkim mestima na kojima nije bilo moguće utvrditi rezultate glasanja na izborima održanim 17. decembra, kao i na onim mestima na kojima su poništeni rezultati glasanja zbog uočenih izbornih nepravilnosti

Objavljeno:

Osam birališta u pet opština na kojima je ponovljeno glasanje za narodne poslanike Skupštine Srbije zatvorena su u 20 časova.

Više od 5.000 građana danas je moglo da glasa za narodne poslanike na ponovljenim izborima na dva biračka mesta u Bačkom Petrovcu, tri u Beloj Palanci i na po jednom mestu u opštinama Beočin, Mionica i Petrovac na Mlavi.

U subotu su ponovljeni izbori na više od 30 biračkih mesta za Skupštinu Srbije i tri za odbornike Skupštine grada Beograda.

Rok za podnošenje prigovora posle ponovljenih izbora je 72 časa od zatvaranja biračkih mesta i utvrđivanja preliminarnih rezultata.

Biračno mesto
Biračno mestofoto: Dado Đilas

Izbori se ponavljaju na biračkim mestima na kojima nije bilo moguće utvrditi rezultate glasanja na izborima održanim 17. decembra, kao i na onim mestima na kojima su poništeni rezultati glasanja zbog uočenih izbornih nepravilnosti.

Republička izborna komisija u roku od 96 časova od prijema svih zbirnih izveštaja o rezultatima glasanja donosi i objavljuje za sva biračka mesta ukupan izveštaj o rezultatima izbora.

Bonus video:

03:54

MOLIM BOGA DA RUSKI OPOZICIONARI NE ZAVRŠE U NEKOM PODRUMU Filipović: Izbori su kompletna farsa, demokratija se izvrgava ruglu

(Espreso/RTS/Prenela: M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.