ZAVRŠEN PROTEST PRISTALICA KOALICIJE "SRBIJA PROTIV NASILJA": Ponovo uspostavljen saobraćaj u centru Beograda
Foto: Kurir

protesti

ZAVRŠEN PROTEST PRISTALICA KOALICIJE "SRBIJA PROTIV NASILJA": Ponovo uspostavljen saobraćaj u centru Beograda

Liderima opozicije i njihovim simpatizerima priključili su se i studenti koji su danas protestovali šest sati na dve lokacije u Beogradu

Objavljeno:

Pristalice koalicije "Srbija protiv nasilja" (SPN) završili su večeras protest oko 20.30 časova ispred Policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, a saobraćaj koji je bio blokiran u ulicama Kralja Milana, Bulevaru kralja Aleksandra, na Trgu Nikole Pašića, Takovskoj, Kneza Miloša, delu ulice Džordža Vašingtona, 27. marta i Cvijićevoj je ponovo uspostavljen.

Protest je večeras počeo ispred Republičke izborne komisije u Ulici Kralja Milana gde su ponovljeni zahtevi o ponavljanju izbora, a na tom mestu će se, kako je najavljeno, okupiti i u utorak, 26. decembra.

Na skupu su bili predstavnici koalicije SPN Dragan Đilas, Miroslav Aleksić, Aleksandar Jovanović Ćuta, Janko Veselinović, Pavle Grbović, Radomir Lazović, Zoran Lutovac, Srđan Milivojević.

Njima su se pridružili i studenti, koji su danas protestovali ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) i tražili da im se omogući uvid u birački spisak, a zbog čega je šest sati bio blokiran saobraćaj u Ulici kneza Miloša, Nemanjinoj, Birčaninovoj.

Bonus video:

00:23

Demonstranti prošli ispred RTS-a

(Espreso/Telegraf/N.S./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.