VLADIMIR ORLIĆ: Od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo je golo nasilje
Vladimir Orlić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZJAVA

VLADIMIR ORLIĆ: Od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo je golo nasilje

Oglasio se nakon događaja u Beogradu

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić izjavio je večeras da su najveći nasilnici i uništitelji iz bivšeg režima krenuli u uništavanje institucija, pokušavajući da Srbiju uvuku u sukob i nesreću.

"Najveći nasilnici i divljaci, uništitelji i kabadahije iz bivšeg režima pod komandom tajkuna i lopova, večeras su krenuli u svoj mračni pir - uništavanja institucija i pokušaja da celu Srbiju uvuku u sukob i nesreću", istakao je Orlić, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

Prema njegovim rečima, divljačko demoliranje Skupštine grada i pokušaji da zgradu zapale, uz otvorene pozive na linč i upotrebu eksploziva "finalni su stadijum bezumlja razularene bande koja bi da se dočepa vlasti po cenu tuđih glava". Orlić je istakao ''da je od imena 'Srbija protiv nasilja' ostalo samo nasilje'' i, kako je naveo, gaženje narodne volje i prava na život pristojnih građana.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

"Od lažnog imena 'Srbija protiv nasilja' ostalo je golo nasilje i destrukcija, usmereno protiv Srbije i namereno da joj namakne omču oko vrata, brutalnim gaženjem narodne volje i prava na život i mir pristojnih i poštenih ljudi, koji jesu ubedljiva većina u ovoj zemlji", rekao je Orlić i poručio da Srbija to neće dopustiti.

"Srbija je odabrala život i napredak, stala snažno uz svog predsednika Aleksandra Vučića i odlučila da - neće da stane. A banda bezumnika i divljaka u prošlost i mrak može da odvuče samo - samu sebe. Sa Srbijom oni nemaju ništa zajedničko", zaključio je Orlić.

Bonus video:

00:49

Protest

(Espreso/Ekipa Telegrafa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.