Slaviša Lekić: Ovo je NEPRIMERAN PRITISAK na ministra Stefanovića!
Foto: FONET

fantom iz savamale

Slaviša Lekić: Ovo je NEPRIMERAN PRITISAK na ministra Stefanovića!

Apelacioni sud je preinačio presudu kojom je Nebojša Stefanović dobio spor protiv NIN-a
Objavljeno: 17:38h

Pored gomile loših veti koje su zapljusnule Srbiju, došla je i jedna lepa vest - apelacioni sud je preinačio presudu kojom je Nebojša Stefanović dobio spor protiv NIN-a i pravosnažno odbio njihov tužbeni zahtev za isplatu 300 000 dinara na ime odštete zbog teksta "Fantom iz Savamale".

Ovu divnu vest za komentarpress.net komentarišu Ljiljana Smajlović, predsednik UNS-a, Zoran Panović, analitičar i kolumnista lista Danas i Slaviša Lekić, predsednik NUNS-a.

Smajlović: Dobra vest za Srbiju

foto: Fonet

- To je dobra vest za Srbiju. Posebno mi se dopada što je sud podsetio ministra da je pre tužbe mogao da iskoristi svoje pravo da odgovori NIN-u.

Panovic: U SNS treba da se presaberu

foto: Fonet

- Pozdravljam odluku suda. To je odluka koja će doprineti poboljšanju medijske situacije u Srbiji. Političari ne treba da se ljute na medije. U SNS treba da se presaberu, kad su mediji u pitanju. Vučić bi komotno vladao i da je situacija s medijima mnogo fleksibilnija. Događa se nepotreban medijski presing. Nije pozitivno što je Stefanović tužio kolege novinare - u tom smislu moram da citiram Vojislava Koštunicu koji je rekao: "Mediji su ili slobodni ili nisu, nema ništa između."

Lekić: "Neprimeren" pritisak na ministra

foto: Fonet

- Mislim da je to neprimeren pritisak na ministra unutrašnjih poslova. Šta li će se tek desiti, kad mu sutra ospore doktorat?

(Espreso.co.rs / komentarpress.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.