Vučić i Dačić su KRIMINALCI, a RATA ĆE BITI: Haradinaj stigao na Kosovo i odmah se osilio!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

HARADINAJ PRETI!

Vučić i Dačić su KRIMINALCI, a RATA ĆE BITI: Haradinaj stigao na Kosovo i odmah se osilio! (FOTO) (VIDEO)

- Mislio sam kada sam rekao da će biti rata ako me pošalju u Srbiju
Objavljeno: 07:14h

Ramuš Haradinaj je danas postao slobodan čovek. On je posle četiri meseca provedenih u Francuskoj, i zabrane da napusti tu zemlju nakon odluke suda u Kolmaru - slobodan.

Tokom današnjeg obraćanja nakon oslobađanja, na Tviteru se pojavila i njegova izjava koja se odnosi na Srbiju, odnosno pominju se novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SPS i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

On je tom prilikom rekao:

"Dačić i Vučić su kriminalci. Oni su počinili zločine. Mislio sam kada sam rekao da će biti rata ako me pošalju u Srbiju".

Haradinaj je večeras oko 19.30 sati sleteo na aerodrom u Prištini. Na prištinskom aerodromu dočekala ga je supruga Anita sa decom i njegovi najbliži saradnici. U centru grada je priređen svečani doček na kom se okupio veliki broj građana koji su čekali njegov dolazak i obraćanje.

- Ako oni u Beogradu misle da mi Albanci brzo zaboravljamo, varaju se. Albanac ne zaboravlja i mi smo mirni narod, ali na Albanca ne možete da gazite. Mi moramo da pokažemo mesto neprijatelju Srbiji, i trebamo da uradimo onako kako je uradio Hrvat - kazao je Haradinaj okupljenima.

foto: Reuter

Nakon njegovog kratkog govora, sa krova hotela Grand ispaljen je vetromet.

Haradinaj je priveden 4. januara na teritoriji Francuske, na osnovu poternice koju je protiv njega izdala Srbija zbog ratnih zločina počinjenih tokom rata na Kosovu 1998. i 1999. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.