BRNABIĆ: Za rušenje u Savamali nadležni da  odgovaraju!
Foto: Filip Plavčić

zdrav stav

BRNABIĆ: Za rušenje u Savamali nadležni da odgovaraju!

- Pobeda premijera Vučića je do te mere neupitna, i brojčano velika, da ne postoji prostor za bilo kakve spekulacije niti oko spiska, niti oko krađe - rekla je ona
Objavljeno: 13:35h

Protesti građana su legitimni, mada bi mogli biti demokratskiji, ali je Vlada Srbije na njih reagovala fantastično, kaže ministarska državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

- Nije bilo policije, svi su ispoštovali te proteste, iako demonstranti nisu ispoštovali svoje sugrađane. Kako god da su nastali, oni spontani više nisu, a valjda je O.K. i prema drugim građanima da se kaže kuda će ići. Sve skupa, to može da bude dosta demokratskije - kazala je ministarka gostujući na N1.

Brnabić je navela da je pobeda Aleksandra Vučića neupitna, a “građani su bez daljnjeg rekli koga hoće za predsednika”.

- Pobeda premijera Vučića je do te mere neupitna, i brojčano velika, da ne postoji prostor za bilo kakve spekulacije niti oko spiska, niti oko krađe - rekla je ona.

Ministarka se osvrnula i na rušenje u Savamali, koje se dogodilo pre godinu dana, i koje je do danas nije dobilo nikakav epilog. Kako je kazala, rušenje nije trebalo da se izvede na način na koji je urađeno, i da nadležni treba da odgovaraju, ali je podvukla i da važan projekat “Beograd na vodi” treba da nastavi da se gradi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.