POBEDIO JE VUČIĆA U ZAJEČARU, ALI SAD BI SARADNJU S NJIM! Na društvenim mrežama svi ga napadaju zbog toga!
Foto: Zorana Jevtić

traže zajednički jezik

POBEDIO JE VUČIĆA U ZAJEČARU, ALI SAD BI SARADNJU S NJIM! Na društvenim mrežama svi ga napadaju zbog toga!

- Sigurno neću preći u SNS i zašto bih kada ja imam svoju stranku - kaže on
Objavljeno: 11:34h

Boško Ničić, lider Pokreta za Krajinu i pobenik zaječarskih izbora, poručuje za “Alo!” da apsolutno nema nameru da prelazi u Srpsku naprednu stranku (SNS), ali poručuje da nema problem da sarađuje sa naprednjacima ukoliko nađu zajednički jezik. S druge strane, ni razgovori, a kamoli saradnja, kaže, ne dolaze u obzir sa socijalistima i LDP-om.

Ničić, bivši gradonačelnik Zaječara, nakon što se posle izborne noći “naspavao za sve pare”, za “Alo!” je progovorio o prvim utiscima o pobedi na lokalnim izborima, na kojima je pobedio, ali i planovima za buduće saradnike, te i šuškanjima da namerava da pređe u redove naprednjaka.

- Sigurno neću preći u SNS i zašto bih kada ja imam svoju stranku. Razgovaraću sa njima ako hoće da se urazume i neke pristojne ljude predlože da sarađujemo, nemam ništa protiv. Ja sam na poslednjim republičkim izborima bio sa DS-om. Nemam odbojnost prema političkim strankama, ali imam prema ljudima koji preleću iz stranke u stranku i sa takvim ljudima ne želim da sarađujem - ističe Ničić.

On je jedini pobedio Vučića! OVAKO JE NIČIĆ SLAVIO TRIJUMF U ZAJEČARU! (VIDEO)

foto: Youtube printscreen

Dodaje da nema prioritetnih sa kojima će razgovarati o evetualnoj saradnji.

- Razgovaraću prvo sa onima koji se prvi jave. Ipak, verovatno neću razgovarati sa SPS, jer su oni ti koji su 2012., kao i LDP ne ulaskom u salu Skupštine samo da daju kvorum, omogućili da Saša Mirković (prim. aut. bio je predsednik Gradske skupštine Zaječara) dođe na vlast. I sa SNS-om i sa DS-om mogu razgovarati - podvlači Ničić.

Iako je na lokalnim izborima u Zaječaru koji su održani u nedelju osvojio čak 32 odsto glasova, te za četiri odsto više od SNS, Ničić iskreno kaže da je mislio da može i bolje.

- Iskreno, očekivao sam možda čak i bolji rezultat od ostvarenog. Ipak, bilo je očigledno da to nije moguće, uz ovakvu kampanju kakvu je vodila SNS, a posebno sa ovim resursima s kojim smo mi raspolagali u odnosu na moćnu mašineriju. Naravno, zadovoljan sam i ovim rezultatom. To je rezltat sve one borbe koju smo vodili prethodne tri godine koje smo proveli tražeći izbore na uilici. Prvi smo grad koji je krenuo u proteste 2014. sa jednom jedinom parolom i ciljem, a to je da odbranimo Zaječar i da tražimo izbore - ističe Ničić.

Inače na društvenim mrežama, bivšeg gradonačelnika Zaječara, zbog moguće saradnje sa SNS, prilično prozivaju.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.