Knjiga Muamera Zukorlića izašla iz štampe! "Drevna Bosna" uskoro pred čitaocima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Sandžak press

ko su i odakle potiču balkanski narodi?

Knjiga Muamera Zukorlića izašla iz štampe! "Drevna Bosna" uskoro pred čitaocima! (FOTO) (VIDEO)

Uz Zukorlićev tekst, po prvi put se naučnoj i široj javnosti obznanjuje više stotina fotografija, slika, mapa i crteža
Objavljeno: 22:36h

Autorsko delo Muamera Zukorlića „Drevna Bosna“ izašlo je iz štampe, pa će se uskoro naći pred čitaocima.

Putovanje kroz drevnu povest Bosne i Bošnjaka s ciljem utvrđivanja istine i razotkrivanja najosjetljivijih elemenata bošnjačkog identiteta koji su do sada površno prikazivani samo je jedan deo ovog vrednog dela. Delo je urađeno po najzahtjevnijim dizajnerskim i grafičkim standardima.

foto: Sandžak press

Ko su, šta su, odakle potieču balkanski narodi i među njima Bošnjaci deo je dela „Drevna Bosna“ autora Muamera Zukorlića, koje je prema rečima dr. Fehratovića izašlo iz štampe, a uskoro će biti promovisano pred mnogobrojnim čitaocima.

„Drevna Bosna“ je otvorena knjiga u kojoj se različitosti smatraju prednostima, a kultura dijaloga promoviša kao važno civilizacijsko dostignuće. Uz Zukorlićev tekst, po prvi put se naučnoj i široj javnosti obznanjuje više stotina fotografija, slika, mapa i crteža, a do kojih je u višegodišnjem istraživanju došao akademik Mehmed Akšamija.

Urednik dela „Drevna Bosna“ izrazio je zadovoljstvo i ukazao na vrednost dela, te dodao da bi ovo delo svaka kuća trebala da ima.

foto: Sandžak press

Izdavač epohalnog dela je „Matica Bošnjačka“, a saradnici su akademik Muhamed Filipović, akademik Fatmir Bači i dr. Jahja Fehratović, a pokrovitelj je Bošnjačka akademija nauka i umetnosti.

(Espreso.co.rs / Sandžak press)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.