Bakir Izetbegović U PANICI! 9 puta su mu pretili smrću, a snajperista mu je bio u blizini kuće!
Foto: Fonetap

strahuje za život

Bakir Izetbegović U PANICI! 9 puta su mu pretili smrću, a snajperista mu je bio u blizini kuće!

U poslednjih šest i po godina, koliko traje mandat Bakiru Izetbegoviću, lider Stranke demokratske akcije i bošnjački član Predsedništva BiH dobio je 30 pretnji od čega devet pretnji smrću
Objavljeno:

U poslednjih šest i po godina, koliko traje mandat Bakiru Izetbegoviću, lider Stranke demokratske akcije i bošnjački član Predsedništva BiH dobio je 30 pretnji od čega devet pretnji smrću.

Izetbegović je novinarima pred početak sednice Predsedništva SDA u Sarajevu, izjavio kako je kod jedne od osoba koje su mu pretile pronađen eksploziv, dodavši da se nalazio i snajperista u blizini njegove kuće.

- O takvim stvarima nisam do sada govorio u javnosti i ne bih da me niste pitali. Takođe nisam samo ja ugrožen, tu je i moja porodica - rekao je Izetbegović, obrazloživši tako činjenicu da njegova supruga koristi automobile Predsedništva BiH.

Sebija Izetbegović, koja je direktorka Kliničkog univerzitetskog centra u Sarajevu, koristila je službeno vozilo Predsedništva BiH za nedavno putovanje u Tuzlu.

Izetbegović je izjavio i to da će se na sednici Predsedništva BiH razgovarati i o napadu na Adila Osmanovića, potpredsednika SDA i državnog ministra civilnih poslova, u Srebrenici u januaru ove godine.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.