A OD RADE, 10.000 EVRA! Dinkić poznatoj pevačici izvukao dobre pare! Pitate se kako?
Foto: Photojoiner

u estradnim vodama

A OD RADE, 10.000 EVRA! Dinkić poznatoj pevačici izvukao dobre pare! Pitate se kako?

Bivši političar, Mlađan Dinkić, nakon političke karijere našao se u estradnim vodama i sudeći po visini honorara koji naplaćuje, ide mu više nego dobro
Objavljeno: 18:38h

- Otkako sam kročila na muzičku scenu trudila sam se da biram pesme za koje sam sto posto sigurna da će biti hitovi. Mlađa i Sale su odličan tandem. Obe pesme su mi se svidele na prvo slušanje i sigurna sam da će i moja publika pozitivno reagovati na njih - rekla nam je Rada.

foto: Printscreen / Instagram / radamanojlovic

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dinkićem, ali su svi njegovi brojevi telefona poznati redakciji bili nedostupni. S druge strane, Mare je bio rad da govori o saradnji sa Radom, ali ne i o parama, on kaže:

Ostvarila se u najlepšoj ulozi: Jelena Kostov PRVI PUT nakon porođaja u javnosti! Da li je izvadila silikone ili ne? (FOTO)

"Tačno je da smo Mlađa i ja započeli saradnju sa Radom. Radi se o dve kompozicije, jedna je balada, a druga je brza. Verujem da će obe postati hitovi. Ona će sa ovim kompozicijama napraviti bum" i dodaje:

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

"Rada je odličan pevač. Veliki je profesionalac. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njom. Potrefilo se da u pravom trenutku imamo prave pesme za nju. Moram da istaknem da još uvek nemamo naziv ni za jednu ni za drugu pesmu, ali za to ćemo lako".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.