ODAKLE PARE, MAJSTORE? Državni sekretar Nenad Mijailović kupio velelepnu vilu od DIPOS-a za 400.000 EVRA?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ima li neko u državi hrabrosti da istraži ovo?

ODAKLE PARE, MAJSTORE? Državni sekretar Nenad Mijailović kupio velelepnu vilu od DIPOS-a za 400.000 EVRA?! (FOTO) (VIDEO)

Izvor Espresa tvrdi da je u pitanju velelepna vila odmah pored klinike "IRVA"
Objavljeno:

Bivši direktor Demokratske stranke Amir Bislimi na svom Tviter nalogu prozvao je državnog sekretara Nenada Mijailovića, da je kupio od DIPOS - a vilu za 400.000 evra.

- Državni sekretar u ministarstvu finansija Nenad Mijailović kupio je od Diposa vilu za 400.000 evra. Vila se vodi na njegovu ženu. Nalazi se na Banovom brdu - napisao je Bislimi.

Istražili smo ovaj navod Bislimija.

foto: Filip Plavčić

Izvor Espresa tvrdi da je u pitanju velelepna vila odmah pored klinike "IRVA" u ulici Beogradskog bataljona na Banovom brdu.

- To je Diposova kuća koju je kupio Mijailović. Radovi su u toku, vila s uveliko renovira - potvrdio je izvor Espresa priču Bislimija.

Naši novinari su otišli na lice mesta, i zaista, odmah do klinike "IRVA" nalazi se velelepna vila koja se renovira. Zatekli smo i majstore u kući, koji nisu bili baš predusretljivi. Nisu želeli da nam kažu ni reč.

Kontaktirali smo DIPOS kako bismo dobili potvrdu ili demanti da li je vila prodata državnom sekretaru Mijailoviću, ali oni su nas uputili na Republičku direkciju za imovinu RS.

foto: Filip Plavčić

- Kao sto je poznato, društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd se bavi iskljucivo izdavanjem u zakup nepokretnosti u svojini Republike Srbije koje su mu poverene Zaključkom Vlade Republike Srbije na privremeno korišćenje i održavanje. Takođe, koristimo priliku da ukažemo da otuđenje nepokretnosti u svojini Republike Srbije nije u nadleznosti ovog društva. Obavestavamo vas da je Republička direkcija za imovinu RS dana 23.12.2016.godine raspisala oglas radi otuđenja nepokretnosti u svojini Republike Srbije prikupljanjem pisanih ponuda, a prema spisku koji je sastavni deo oglasa, te se shodno navedenom, a u vezi sa postavljenim pitanjem i trazenjem odgovora na isto možete obratiti Republičkoj direkciji za imovinu RS - odgovorili su iz DIPOS-a.

foto: prtsc

Posle ovog uputstva iz DIPOS-a, tražili smo odgovor od Republičke direkcije za imovinu RS, kao i od ministarstva finansija, međutim, nikakav odgovor nismo dobili.

Ministarstvo finansija smo zamolili da nas uputi na g. Mijailovića, objasnili im do koje informacije smo došli i tražili kontakt sa državnim sekretarom, kako bi potvrdio ili demantovao ove navode, međutim, ostali smo uskraćeni za odgovor.

Pogledajte video vile na Banovom brdu:

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.