Šešelj o demonstrantima: 1992. je bila rulja, sad su to babe s dva zuba!
Foto: Fonet

više puta na meti

Šešelj o demonstrantima: 1992. je bila rulja, sad su to babe s dva zuba!

Tada je Šešelj sa pištoljem pretio demonstrantima, ovaj put, kaže, na pištolj nije ni pomislio.
Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj koji se našao na meti demonstranata dok je automobilom pokušao da izađe sa Skupštinskog parkinga, za “Alo!“ je uporedio susret sa njima i susret sa demonstrantima iz Studentskog protesta ‘92. godine koji se odigrao takođe ispred Skupštine.

Tada je Šešelj sa pištoljem pretio demonstrantima, ovaj put, kaže, na pištolj nije ni pomislio.

- Bilo je tu više ljudi nego što snimak pokazuje, oni su me srdačno pozdravili, i ja sam njih i mahao im. I onda kada su videli da je došlo do incidenta oni su se sklonili, i ostalo je dvadesetak ekstremnijih. Psovali su me i ja sam im sočno uzvraćao. Tu je bila jedna studentkinja od sedamdeset godina i dva zuba, ona je potpuno luda žena, ali bila je i jedna koja je bila izrazito na mojoj strani i suprotstavila se njoj - kaže Šešelj.

- Ja imam uredne dozvole za posedovanje i nošenje tri pištolja, tačnije dva pištolja i jedan revolver. Nikada u svom životu nisam zloupotrebio to oružje, što znači nikada ih nisam potezao bez potrebe, nikada ih nisam pokazivao na javnom mestu. Ono 1992. godine nisu bili studenti, ono je bila jedna rulja koja me je napala na ulici i kada sam osetio da mi počinju ugrožavati život potegao sam pištolj i okrenuo ga u vazduh, na slikama se vidi da ni prst nije bio na obaraču, a ni metak nije bio u cevi. To je nešto sasvim drugo - završio je on.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.